Fm logistic

La logique des transports urbain

Introducere

Cătălin Olteanu,
Competenţele noastre sunt cheia serviciilor livrate de noi!

Sunt mai mult de 10 ani de când FM Logistic a decis să îşi înceapă activitatea în România.La acel moment FM şi România nu se cunoşteau reciproc. Cu toate acestea, nu a durat mult până când FM România a devenit un nume cunoscut, şi şi-a câştigat recunoaşterea printre stelele logisticii din România.Suntem cunoscuţi ca furnizori de servicii logistice de cel mai înalt nivel şi suntem percepuţi ca trend setteri. Suntem mândri de a pune FM şi România împreună şi sperăm că ambele, la rândul lor sunt mândre de noi.Competenţele noastre sunt cheia serviciilor livrate de noi la cel mai înalt standard, si care ajută clienţii noştri să fie lideri în sectoarele lor de activitate.Probabil de aceea suntem alegerea evidentă pentru cei care îşi doresc să fie câştigători!Cătălin Olteanu - Director General FM România SRL

voir

Istorie

Mai bine de 10 ani de succes în România.

Sunt peste 10 ani de când FM Logistic a decis să deschidă o filială în România în anul 2003. Istoria FM Logistic începând în România în zona de VEST, la Timişoara. In curând după aceea, serviciile FM România s-au extins, dezvoltându-şi gama de servicii şi, prin urmare, portofoliul de clienţi. În 2008 FM Logistic România îşi deschide porţile primei platforme proprii din România, la Dudeştii Noi. În anul 2009 pe lângă gama de servicii oferite în sectoarele de retail, cosmetice, HPC& bunuri de larg consum , FM România se extinde şi în sectorul sănătăţii. În anul 2011 ne vedem inaugurând cea de-a doua platformă proprie de pe teritoriul României, la Petreşti - Dâmboviţa. În următorul an inaugurăm o nouă celulă de 10 000 mp la Dudeştii Noi, după care la sfarsitul lui 2015 am finalizat şi construcţia unei noi cellule de 10 000 mp în site-ul de la Petreşti. 

voir

Locaţie în România.

În România FM Logistic este prezent cu 3 platforme multi-client şi multi-activităţi, ocupând o arie destul de largă pe teritoriul României, în partea de Vest în Timiş, în Bucureşti şi în Dâmboviţa, +2 hub-uri cross-dock la Cluj şi Bacău, şi 5 birouri de Transport(Timişoara, Bucureşti Transport Intern şi Transport Internaţional, Cluj şi Bacău).

voir

Comitetul executiv.

Optimizarea dezvoltării  grupului FM Logistic.

FM Logistic are o structura de guvernare adecvată pentru dimensiunea şi activităţile sale. Ea se bazează pe un comitet executiv şi un consiliu de administraţie. Responsabilităţile lor sunt clar separate , dar cu un scop comun : optimizarea dezvoltării companiei şi asigurarea durabilităţii acesteia.

voir

Valori

FM Logistic : o companie condusă de valorile familiei fondatoare.

Creat în 1967 , FM Logistic este un grup independent a cărui istorie este determinată de valorile fondatorilor săi : respectul pentru oamenii şi cuvântul nostru , spirit de echipă şi spirit antreprenorial , orice lucru făcut cu bun gust şi entuziasm. Împărtăşită şi apreciată de toţi angajaţii companiei, această cultură se află în centrul succesului FM Logistic.

voir

Cifre cheie

În anul 2003, FM Logistic a decis să deschidă o filială în România, la Timişoara, şi astfel a luat fiinţă FM România.

În prezent ne reunim peste 450 angajaţi la nivel naţional şi lucrăm în diferite puncte de lucru FM Logistic în România: Dudeştii Noi, Jud. Timiş; Chiajna, Jud. Ilfov; Petreşti, Jud. Dâmboviţa; Bacău şi Cluj.

  • Angajaţi
  • Milioane de euro, cifra de afaceri
  • Mii m2 - suprafaţă construită
voir