Fm logistic

La logique des transports urbain

Noutăţi

 • Du
 • Au
8 communiqué(s) correspondant à votre recherche.
 • FM Logistic inaugurează depozitul pentru produse farmaceutice din București

  FM Logistic anunță oficial deschiderea depozitului pentru produse farmaceutice din zona Bucureștiului, lângă autostrada A1 București - Pitești, în Dragomirești, județul Ilfov. Construcția acestei platforme a început în iulie 2016 și a primit primii săi paleți în noiembrie 2017 pe o suprafață de 10.000 m² destinată produselor cosmetic şi FMCG (plus 1.000 m² de mezanin pentru activitățile de co-packing) și 10.000 m² cu licență pentru logistica produselor farmaceutice și 1.150 m² de mezanin deasupra rampelor frontale pentru produse sensibile.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic l-a numit pe Alexander PAVLOV în funcţia de Managing Director al FM România

  FM Logistic, un Grup independent și afacere de familie, îşi continuă strategia de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est numind-ul pe Alexander PAVLOV în funcţia de Managing Director al FM România,începând cu 20 august 2018.  

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic dezvoltă parteneriatul cu Carrefour în România

  „Ne bucură că am găsit în FM Logistic România un partener pe termen lung, cu care împărtășim aceeași filosofie a performanței și care contribuie la construirea modelului de business omni-canal al Carrefour. Colaborarea de lungă durată pe care o avem cu FM Logistic constă în încredințarea unui segment strategic al operațiunilor noastre logistice și avem convingerea că viziunea și implicarea echipei FM Logistic în oferirea unor servicii de înaltă calitate vor confirma și în România aceeași bună colaborare care există în mod tradițional, la nivel de Grup, între companiile noastre. Angajamentul, managementul proactiv și expertiza solidă în domeniul logistic sunt argumente pentru continuarea acestui parteneriat, dar și ingrediente care consolidează poziția Carrefour ca lider în tranziția alimentară oferind tuturor consumatorilor produse proaspete și gustoase, la prețuri mici, în toate magazinele Grupului Carrefour în România, cât și din mediul online”, a declarat Bogdan GRIGORESCU, Director Logistica Carrefour România

   

  Consulter le communiqué
 • Soluţii inovatoare de copacking în cadrul platformei FM Logistic din Petreşti

  În anul 2011, odată cu inaugurarea celei de-a doua platforme FM Logistic în România, în Petreşti- Dâmboviţa, a început şi activitatea de copacking care a luat avânt în anul 2013, cu demararea serviciilor logistice pentru Reckitt Benckiser- lider de piață în categoria produselor pentru sănătate, igienă și locuință, şi a continuat să se dezvolte pe măsura extinderii portofoliului de clienţi, deservind companii din diferite sectoare de activitate, recunoscute internaţional,  precum Jacobs Douwe Egberts- liderul pieței de cafea în România, PepsiCo, A&D Pharma, etc.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic: Oportunități de carieră într-un mediu dinamic

  FM Logistic oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare şi posibilitatea de a atinge potențialul maxim în companie, astfel încât timpul investit să fie sinonim cu dezvoltarea abilităților, cu satisfacția locului de muncă și cu un sentiment de mândrie că sunt parte din FM Logistic. Beneficiind de suţinerea echipei de management și de un plan personalizat de dezvoltare, FM Logistic îşi invită fiecare angajat la sesiuni de training interesante şi oportunități continue de evaluare şi autoevaluare.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic intră pe piaţa din Vietnam pentru a-și consolida poziția în Asia

  Conform planului său strategic "Ambition 2022", susţinerea strategiei de expansiune a clienților prin extinderea zonei de acoperire geografică este una dintre prioritățile FM Logistic. În anul 2004 compania a intrat pe piaţa din Asia- în China, în 2016 în India, iar în 2017 FM își urmează strategia de investiții pe termen lung în țările emergente şi se stabileşte într-o a treia țară asiatică, în Vietnam pentru a-şi acompania clientul istoric Auchan. 

  Consulter le communiqué
 • Customer Day 2016

  FM Romania a organizat joi, 23 iunie, evenimentul “Customer Day”, in cadrul Clubului Diplomatic din Bucuresti.

  https://www.youtube.com/watch?v=TlmsSxl18RI&feature=youtu.be

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic achiziţionează Spear Logistics, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de logistică din India

  Grupul FM Logistic tocmai a devenit acţionarul principal al Spear Logistics, una dintre cele mai mari
  companii de logistică din India. Acţiunile au fost achiziţionate de la un investitor privat care le deţinea din 2009.

  Cele două companii îşi unesc acum forţele şi complementaritatea, în scopul de a oferi servicii optime pentru
  clienţii lor, pe piaţa Indiana.

  Consulter le communiqué