Fm logistic

La logique des transports urbain

Depozitare & Manipulare

O viziune globală și un instrument internațional pentru a vă oferi un avantaj competitiv

Serviciile noastre de Depozitare și Manipulare se bazează pe o rețea teritorială disponibilă acolo unde aveți nevoie de serviciile noastre. De la design la management, platformele noastre sunt certificate pentru a accepta toate produsele, chiar și cele mai solicitante. Fiind multi-client și multi-activitate, acestea garantează flexibilitatea și optimizarea proceselor și costurilor. Acestea sunt gestionate de sisteme IT puternice, cu monitorizare constantă și riguroasă: îmbunătățirea continuă este garantată. 

 România în 2015:

 

Punctele noastre tari

Warehouses

Construirea platformelor viitorului

FM Logistic garantează calitatea și funcționalitatea platformelor sale multi-activitate și multi-client. Grupul este sprijinit în acest domeniu de NG Concept, o companie de tehnică în construcții, care face parte din FM Group. Cele două companii dezvoltă viitoare platforme împreună, inclusiv locația, proiectarea și construcția, respectând cele mai stricte standarde în construcția eco, siguranță și securitate.

O abordare globală pentru a obține un avantaj competitiv

Folosim metode și tehnologii testate și încercate pentru a gestiona unități precum paleți compleți și oferim soluții de referință pentru fiecare din sectoarele noastre țintă. Cu ajutorul instructajului și dedicației continue, echipele noastre operaționale sunt capabile să optimizeze valoarea adăugată a serviciilor noastre de pe teren, cu un obiectiv major: să vă facă mai competitivi.

O dedicare pe termen lung pentru îmbunătățire continuă

De la înființarea sa, FM Logistic a dobândit priceperea necesară în depozitare și manipulare pentru a asigura excelență operațională în fiecare zi, pe teren și cât mai aproape posibil de clienții dumneavoastră. Standardele noastre de calitate, metodele de monitorizare și îmbunătățirea constantă a ofertelor noastre reprezintă garanția dumneavoastră pentru servicii îmbunătățite constant.