Fm logistic

La logique des transports urbain

Transport & Distributie

Flexibilitate și fiabilitate: angajamentele noastre pentru optimizarea performanței dumneavoastră.

Serviciile noastre îndeplinesc toate nevoile de transport ale rețelelor de distribuție B2B și B2C: flexibilitate, siguranță, trasabilitate și... competitivitate. Putem să vă organizăm transportul la nivel național și/sau european datorită capacității noastre de auditare a organizațiilor existente, de optimizare a planului dumneavoastră de transport și de diagnosticare a cerințelor dumneavoastră. 

În fiecare țară în care avem sediu, dispunem de o rețea majoră de parteneri, astfel încât să putem reacționa mai rapid într-o piață fluctuantă, cu o rețea care poate îndeplini toate cerințele clienților noștri.

România în 2015: 

Punctele noastre tari

Un plan de transport optimizat

Un plan de transport optimizat

Fiind independentă de rețeaua sa de transportatori parteneri, FM Logistic dispune de obiectivitatea necesară pentru a oferi consiliere de bună calitate. Acoperind întregul lanț de distribuție și profitând de oportunitățile de optimizare, experții noștri sunt concentrați pe a face fiecare livrare cu eficiență și responsabilitate.

Real-time tracking

Un mediu mai curat

FM Logistic dorește să reducă impactul activității noastre asupra mediului. Pe lângă soluții colaborative precum „Pooling”, folosim transport multimodal din ce în ce mai mult pentru a proteja mediul. La începutul anului 2014, grupul s-a alătura Green Freight Europe, un program paneuropean independent și voluntar al cărui scop este de a face transporturile din Europa mai ecologice.

Respect for the environment

Urmărire în timp real

Având pricepere în lanțul global de aprovizionare, FM Logistic are o viziune integrată a tuturor proceselor pentru a-și asigura transparența și îmbunătățirea continuă. Platformele noastre IT pentru monitorizare și urmărire ne permit să ne optimizăm activitățile și să împărtășim informațiile în timp real.