Fm logistic

La logique des transports urbain

Inovare

Inovarea este una din bazele îmbunătățirii continue. De aceea, FM Logistic o plasează în centrul serviciilor sale.

Obiectivul este de a ne imagina, concepe și implementa cele mai bune procese, structuri și instrumente operaționale pentru țările noastre, pentru a oferi companiei și clienților acesteia un avantaj competitiv. Pentru FM Logistic, inovarea înseamnă creșterea productivității operaționale, îmbunătățirea clădirilor sale, reducerea costurilor cu lanțul de aprovizionare, precum și a deveni mai flexibili și oferirea unor servicii mai calitative.

FM Logistic inovează de asemenea și pentru personalul său și dezvoltarea sustenabilă, precum este cazul cu clădirile HQE și camioanele de gaz de înaltă tehnologie.  Sunt concepute soluții ergonomice special pentru a reduce stresul la locul de muncă. Au fost implementate verificări automate, de exemplu, pentru a elimina orice presiune psihică asupra operatorilor și pentru a le fi mai ușor să se concentreze asupra sarcinilor de lucru curente.

Comisia de Inovare din cadrul FM Logistic este constituită din experți din toate țările și activitățile Grupului. Această comisie identifică liniile de cercetare și lansează proiectele majore. În fiecare țară, un consilier local pentru inovare asigură că toate soluțiile sunt implementate pentru a le testa coerența.

Câteva din inovațiile recente ale FM Logistic:

 • Put to light ("Iluminare")

  Proiectul “put to light”

  Deoarece calitatea serviciilor depinde de asemenea și de bunăstarea personalului la locul de muncă, FM Logistic a inventat o soluție inovativă de „iluminare”.

  Indiferent de tehnologia folosită (voce sau radio), aceasta poate fi adaptată prin plug & play oricărui dispozitiv de alegere a comenzii: lumina este direcțională și vizibilitatea este întotdeauna optimă.

 • Trasabilitate optimă

  Scanner de bord

  Trasabilitate optimă cu ajutorul acestei soluții „plug & play” care oferă scanarea automată a paleților la toate locațiile FM Logistic.

  Are dublul avantaj al ergonomiei îmbunătățite în cadrul stațiilor de lucru și o creștere considerabilă a productivității pentru clienți în timpul operațiunilor de identificare. 

 • Managementul greutății

  Soluții pentru Managementul greutății.

  Cum putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate la un preț mic, cu distribuție peste mai multe canale?

  Prin intermediul unei soluții de alegere a comenzilor cu control al greutății: atât calitativ cât și cantitativ, controlul greutății este efectuat în timp real la alegerea comenzii.