Fm logistic

La logique des transports urbain

ABSOLVENŢI

Branduri de top din lume îşi pun încrederea în noi!

Aproximativ cu 50 de ani în urmă când a fost înfiinţat, FM Logistic a înregistrat o creştere anuală de 2 cifre. Este o afacere  europeană de familie, moştenită ,a cărei poveste de success continuă a făcut-o unul dintre  liderii internaţionali în domeniul logisticii. Printre clienţii noştri se numără liderii brandurilor cu o acoperire globală şi a etichetelor în supermarket, distribuţie, bunuri de lux şi produse din sectorul sănătăţii: Bosch, Colgate, Henkel, Mondelez, Marş, Nestlé, Samsung, Unilever, Yves Rocher, Auchan, Carrefour, E. Leclerc, X5, , Sanofi-Aventis, etc.

Înainte împreună, cu relaţii interumane reale!

Importanţa strategică pe care am oferit-o întotdeauna oamenilor şi valorile umane, reprezintă cheia succesului nostru. Noii noştri recruţi confirmă acest lucru: “Aici, poţi respira, relaţiile sunt autentice şi se îngrijesc de dezvoltarea ta". Într-adevăr, toţi suntem inspiraţi de aceaşi ambiţie longevivă, pe care ne face deosebită plăcere să o împărtăşim: suportul îndeaproape pentru talentele tinere pentru a le încuraja dorinţa de a merge mai departe împreună  şi de a oferi  responsabilităţi ce  le va dezvolta autonomia.

18 luni pentru a vă converti cunoaşterea într-o profesie.

Indiferent de aria de specializare, poţi face parte din talentelele noastre absolvente, unde poţi să-ţi înveţi profesia.

În ariile noastre de operare, imediat vă putem numi în funcţia de conducere a echipei, unde învăţaţi cum funcţionează operaţiunile noastre şi unde puteţi câştiga prima experienţă managerială; puteţi apoi să deveniţi manager de client, asigurând calitatea şi conformitatea cu termene-limită într-o relaţie operaţională cu clientul şi făurind primul cont de exploatare: management a echipelor, întâlnirea zilnică cu experţii platformei logistice şi punctul de contact al clienţilor - o experienţă de îmbogăţire profesională! Dezvoltarea profesională va include pregătire regulată în diferite arii ale afacerii, dar credem ferm în principiul conform căruia managementul este învăţat pe teren. Dacă preferaţi posibilitatea unui rol de expert în suport, aveţi mai multe puncte de intrare: inginer de proces, manager de proiect, manageri de analiză de afaceri, controlor de gestiune etc. Oricare ar fi dorinţa dumneavoastră, discutaţi-o cu noi şi vă vom ajuta să va formaţi planul dezvoltării profesionale şi vom creiona cariera dvs. personalizată în diferite departamente: financiar, QHSE, inbunatatire continuă, IT, proiecte strategice, printer altele.

Apply