Fm logistic

La logique des transports urbain

MANAGERI

O carieră internaţională care adaugă valoare în domeniul logisticii.

Ca un reper internaţional în calitatea serviciilor şi a excelenţei operaţionale, FM Logistic acordă o deosebită importanţă dezvoltării abilităţilor managerilor săi. Cerem şi ne bazăm pe profesionalisti: furnizăm formare în profunzime a angajaţilor pentru a le putea incredina conducerea uneia dintre platformele noastre logistice cu autonomie deplină . Pentru a satisface nevoile care decurg din creşterea noastră, ne pregătim pentru viitor, prin universitatea noastră corporativă, Universitatea FM, care are misiunea de a dezvolta managerii de top. Cu proiectul "Destination Plant Manager", de exemplu, angajaţii noştri cu potenţial ridicat de exploatare au acces la un curs de formare de un an, care le oferă o vedere în ansamblu a rolului managerului de platforma, la 360°. Promovarea într-un rol internaţional deschide uşa la o carieră unică şi variată, cursuri universitare variate, coaching-ul, expediţii pe teren, lucru în echipă şi propiriul  proiect  profesional al angajatului. Ei  sunt complet pregătiţi pentru a se ocupa de un centru de profit, de multe ori multi-client, şi coordonează câteva sute de angajaţi.

Unelte de bază  pentru dezvoltarea continuă a competenţelor dumneavoastră.

Pacea schimbării în lume este o mare provocare , aşa că ne asigurăm că cei mai buni angajaţi ai noştri au toate uneltele necesare pentru a învăţa şi a se dezvolta continuu, în special prin programele noatre de e-learning, în plus faţă de cursurile de clasă. De asemenea beneficiaţi de sprijinul comunităţilor noastre de experţi (sistemul managementului de calitate, reţele de documentare, etc.), astfel încât să va îmbogăţiţi cunoştinţele.

Loialitatea este premiul pentru performanţă.

Oferim o politică de  remunerare motivantă, care include , indiferent de poziţia dumneavoastră şi nivelul în organizaţie, bonusuri legate de target pentru a recompensa performanţa. În cele din urmă, promovarea internă este o prioritate, cu scopul de a oferi oportunităţi pentru angajaţii noştri în toate ţările în care funcţionăm, pentru a accesa funcţii de conducere şi de mobilitate internaţională. Ne încurajăm cei mai talentaţi angajaţi să rămână alături de noi, oferindu-le oportunităţi de dezvoltare la cel mai înalt nivel.

Apply