Fm logistic

La logique des transports urbain

Specialiştii în operaţiuni şi funcţii de suport

Toţi avem acelaşi scop: să te ajutăm să te dezvolţi professional.

Şofer, operator de ambalare, technician, asistent administrativ: oricare ar fi profilul tău, FM Logistic va fixa un program croit pentru sprijinul dezvoltării tale în Companie. În fiecare an facem investiţii importante în dezvoltarea staff-ului nostru, în fiecare an, mai mult de jumătate din resursele noastre de personal urmează o formare profesională. În plus, FM Logistic se angajează să recompenseze meritul şi angajamentul oamenilor săi, în plus faţă de gestionarea dezvoltării lor profesionale ne străduim să oferim o parte din roadele creşterii noastre prin intermediul sistemelor de partajare de profit. Unde este posibil, oferim, de asemenea, scheme de economisire  pentru investiţiile în acţiuni de grup, astfel încât angajaţii să poată beneficia de valoarea creată de creşterea noastră .

Un singur proces pentru o integrare de succes.

O procedura de integrare cu success pentru noii angajaţi este o provocare crucială pentru o companie internaţională a cărei dezvoltări externe este şi organică şi destul de importantă. Din prima zi, fiecare angajat are un plan de integrare bine structurat. Prin urmare, noii recruţi explorează compania, valorile ei, ariile  de afaceri, instalaţia industrială şi corespondenţii cu care  lucrează în fiecare zi. Formarea în câteva zile pe o platformă este furnizată în mod current astfel încât toţi angajaţii să reuşească să înţeleagă structura noatră operaţională. Această abordare unică este populară printre noii recruţi şi a contribuit de asemenea la schema integrării rapide pentru angajaţii Univeg în Rusia, care a devenit FM Fresh, şi la fel pentru McLane în Brazilia care a devenit FM do Brasil în 2013.

Solidaritatea este înrădăcinată în istoria noastră.

Relaţiile umane de înaltă calitate reprezintă cheia de success a FM Logistic. Valorile, plasarea oamenilor în centrul afacerii noastre sunt puse în practică zi de zi de managerii noştri care furnizează îndeaproape suportul pentru consolidarea angajamentului faţă de Companie, a fiecărui angajat. Odată cu introducerea de proiecte participative, toate ideile şi iniţiativele încurajează angajaţii să se implice în activităţi şi în îmbunătăţirea continuă, aducând împreună oameni care sunt dornici să formeze o echipa: această cerinţă a fost o caracteristică de la înfiinţarea FM Logistic, este sursa filozofiei de grup reflectată în viaţă platformelor noastre care sunt cu regularitate animate de evenimente sociale care cosolideaza legăturile ce ne unesc.

Această apropiere este de asemenea exprimată în relaţiile de susţinere cu comunitatea. În Franţa, de exemplu, echipele furnizează asistenţă pentru Asociaţia franceză Paraplegic (Association des Paralysés)şi lucrează pentru cei mai săraci membrii ai societăţii: donaţii de haine, fonduri pentru a sprijini organizaţiile de caritate, donaţii de sânge, colecţii de caritate şi reciclarea capacelor de sticlă, etc. În Spania, Grupul a lansat programul “Blue Heart”, prin care angajaţii pot cere asistenţă din partea FM Logistic în organizarea unui act de caritate sau a unul proiect personal. În Rusia, colecţiile  de produse de igienă şi de haine sunt organizate în  beneficiul centrelor de reabilitare pentru copii şi tineri. În Brazilia, programul numit “Light în the Dark” a fost lansat în 2013 pentru a aduce o licărire de speranţa pentru copii cu dizabilităţi sau copii orbi. În România organizăm în fiecare an în apropierea Sărbătorilor de iarnă, campania "Dăruieşte de Crăciun", iar în fiecare locaţie unde avem site FM Logistic în România (Bucureşti, Petreşti şi Dudeştii Noi)angajatii nostrii au grijă ca Craciunul unor copii din orfelinate să fie puţin mai călduros, le facem copiilor câte o bucurie cu dulciuri, hăinuţe şi jucării şi avem grijă să asigurăm un necesar de produse pentru îngrijirea proprie cu produse de igienă, curăţenie şi produse alimentare.

Apply