Fm logistic

La logique des transports urbain

Introducere

Alexander Pavlov,
Competenţele noastre sunt cheia serviciilor livrate de noi!

Cu mai mult de 50 de ani de experiență internațională, inclusiv 15 ani în România, cu strategia noastră puternică de dezvoltare a afacerii, obiectivul nostru este de a deveni un lider logistic local incontestabil.  FM România este unul dintre cei mai doriți angajatori din domeniul logisticii si unul dintre experții recunoscuți în industria noastră de diverse comunități profesionale și mass-media, grație celor care lucrează aici. Oferim oportunități de carieră și dezvoltare profesională într-un mediu de lucru stabil și plăcut pentru cei care doresc să se dezvolte împreună cu compania. Valorile noastre puternice și competențele noastre sunt cheia furnizării de servicii la cele mai înalte standarde și suportul oferit clienților noștri pentru a deveni lideri în sectoarele lor de activitate. Alăturați-vă echipei noastre și fiți parte din aventură!

voir

Istorie

Mai bine de 10 ani de succes în România.

Sunt peste 10 ani de când FM Logistic a decis să deschidă o filială în România în anul 2003. Istoria FM Logistic începând în România în zona de VEST, la Timişoara. In curând după aceea, serviciile FM România s-au extins, dezvoltându-şi gama de servicii şi, prin urmare, portofoliul de clienţi. În 2008 FM Logistic România îşi deschide porţile primei platforme proprii din România, la Dudeştii Noi. În anul 2009 pe lângă gama de servicii oferite în sectoarele de retail, cosmetice, HPC& bunuri de larg consum , FM România se extinde şi în sectorul sănătăţii. În anul 2011 ne vedem inaugurând cea de-a doua platformă proprie de pe teritoriul României, la Petreşti - Dâmboviţa. În următorul an inaugurăm o nouă celulă de 10 000 mp la Dudeştii Noi, după care la sfarsitul lui 2015 am finalizat şi construcţia unei noi cellule de 10 000 mp în site-ul de la Petreşti. 

voir

Locaţie în România.

În România FM Logistic este prezent cu 3 platforme multi-client şi multi-activităţi, ocupând o arie destul de largă pe teritoriul României, în partea de Vest în Timiş, în Bucureşti şi în Dâmboviţa, +2 hub-uri cross-dock la Cluj şi Bacău, şi 5 birouri de Transport(Timişoara, Bucureşti Transport Intern şi Transport Internaţional, Cluj şi Bacău).

voir

Comitetul executiv.

Optimizarea dezvoltării  grupului FM Logistic.

FM Logistic are o structura de guvernare adecvată pentru dimensiunea şi activităţile sale. Ea se bazează pe un comitet executiv şi un consiliu de administraţie. Responsabilităţile lor sunt clar separate , dar cu un scop comun : optimizarea dezvoltării companiei şi asigurarea durabilităţii acesteia.

voir

Valori

FM Logistic : o companie condusă de valorile familiei fondatoare.

Creat în 1967 , FM Logistic este un grup independent a cărui istorie este determinată de valorile fondatorilor săi : respectul pentru oamenii şi cuvântul nostru , spirit de echipă şi spirit antreprenorial , orice lucru făcut cu bun gust şi entuziasm. Împărtăşită şi apreciată de toţi angajaţii companiei, această cultură se află în centrul succesului FM Logistic.

voir

Cifre cheie

În anul 2003, FM Logistic a decis să deschidă o filială în România, la Timişoara, şi astfel a luat fiinţă FM România.

În prezent ne reunim peste 450 angajaţi la nivel naţional şi lucrăm în diferite puncte de lucru FM Logistic în România: Dudeştii Noi, Jud. Timiş; Chiajna, Jud. Ilfov; Petreşti, Jud. Dâmboviţa; Bacău şi Cluj.

  • Angajaţi
  • Milioane de euro, cifra de afaceri
  • Mii m2 - suprafaţă construită
voir