Fm logistic

La logique des transports urbain

Pe parcursul a 50 de ani, încă de la înfiinţarea companiei în anul 1967, FM Logistic a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali care oferă soluţii logistice pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului global de aprovizionare dedicate sectoarele FMCG, retail, cosmetice/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice.

FM Logistic este prezentă în 14 ţări, are 23,300 angajaţi şi o cifră de afaceri de 1,075 miliarde euro realizată în ultimul an fiscal (aprilie 2016 - martie 2017), în creştere cu 4,2% faţă de exercițiul financiar precedent, la o rată de schimb constantă. Venitul net a înregistrat o creştere de 7,26%, ajungând la valoarea de 12,6 milioane euro.                

FM Logistic este prezentă în România din anul 2003 şi oferă clienţilor săi soluţii logistice personalizate pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului de aprovizionare, precum depozitare, o gamă completă de servicii de transport, camioane complete sau parţiale, cu temperatură ambientală şi controlată şi servicii cu valoare adaugată (co-packing).

FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 25 milioane euro în ultimul an fiscal (aprilie 2016-martie 2017), are 550 de angajaţi şi  operează trei platforme logistice în România- în zona Timiş (Dudeştii Noi), Bucureşti (Dragomireşti) şi Dâmboviţa (Petreşti) cu 70,000 m² suprafaţă de stocare şi 2 terminale logistice de cross-docking situate în Cluj şi Bacău.  

Distribuţia cifrei de afaceri/ sectoare de activitate

 1. Sectorul alimentar
 2. Retail
 3. Produse cosmetice
 4. Produse de uz casnic şi îngrijire personală
 5. Farmaceutic
 6. Alte sectoare

Distribuţia cifrei de afaceri/ serviciile furnizate

41 %

DEPOZITARE & MANIPULARE

52 %

TRANSPORT & SCM

7 %

CO-PACKING & CO-MANUFACTURING

Referinţe

 •     Sectorul alimentar : Nestlé, Albalact, Covalact.
 •     Retail : Cora, Carrefour,  Profi.
 •     Sectorul produselor de uz casnic şi îngrijire personală : Reckitt-Benckiser.
 •     Produse cosmetice : L'Oreal, Yves Rocher, Sephora, Farmec.
 •     Farmceutic : Sanofi.
 •     Alte sectoare : Coca Cola, PepsiCo, Flextronics.