Fm logistic

La logique des transports urbain

Noutăţi

 • Du
 • Au
10 communiqué(s) correspondant à votre recherche.
 • FM Logistic raportează rezultatele financiare pentru exercițiul financiar 2019/20

  17 June 2020 - FM Logistic a publicat rezultatele pentru anul fiscal 2019/20 încheiat la 31 martie 2020. Compania va publica raportul anual detaliat pe 10 iulie, când va avea loc AGM.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic obţine un rating CDP peste media sectorului pentru politica de mediu

  În 2018, FM Logistic a fost evaluat B de către CDP pentru politica sa de mediu, cu mult peste media sectorului (D). Potrivit CDP, ratingul B reprezintă "acţiunile permanente" întreprinse de FM Logistic pentru a limita impactul asupra încălzirii globale.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic numește un nou Managing Director pentru Brazilia

  FM Logistic, furnizorul francez de servicii logistice şi transport, l-a numit pe Ronaldo Fernandes da Silva în funcţia de Managing Director al FM Brazilia.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic, procese și echipamente bazate pe eficiență și dezvoltare durabilă

  Cu depozite răspândite în 14 țări din întreaga lume, FM Logistic este un jucător de referință pe piața logistică internațională care îmbunătățește în permanență procesele și costurile și se concentrează foarte mult pe reducerea la minimum a impactului asupra mediului. Ca parte din programul său de dezvoltare durabilă, compania pune în aplicare măsuri pentru a limita efectele activității sale asupra ecosistemului, una dintre acestea fiind reducerea costurilor cu tipărirea documentelor.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic inaugurează depozitul pentru produse farmaceutice din București

  FM Logistic anunță oficial deschiderea depozitului pentru produse farmaceutice din zona Bucureștiului, lângă autostrada A1 București - Pitești, în Dragomirești, județul Ilfov. Construcția acestei platforme a început în iulie 2016 și a primit primii săi paleți în noiembrie 2017 pe o suprafață de 10.000 m² destinată produselor cosmetic şi FMCG (plus 1.000 m² de mezanin pentru activitățile de co-packing) și 10.000 m² cu licență pentru logistica produselor farmaceutice și 1.150 m² de mezanin deasupra rampelor frontale pentru produse sensibile.

  Consulter le communiqué
 • Soluţii inovatoare de copacking în cadrul platformei FM Logistic din Petreşti

  În anul 2011, odată cu inaugurarea celei de-a doua platforme FM Logistic în România, în Petreşti- Dâmboviţa, a început şi activitatea de copacking care a luat avânt în anul 2013, cu demararea serviciilor logistice pentru Reckitt Benckiser- lider de piață în categoria produselor pentru sănătate, igienă și locuință, şi a continuat să se dezvolte pe măsura extinderii portofoliului de clienţi, deservind companii din diferite sectoare de activitate, recunoscute internaţional,  precum Jacobs Douwe Egberts- liderul pieței de cafea în România, PepsiCo, A&D Pharma, etc.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic: Oportunități de carieră într-un mediu dinamic

  FM Logistic oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare şi posibilitatea de a atinge potențialul maxim în companie, astfel încât timpul investit să fie sinonim cu dezvoltarea abilităților, cu satisfacția locului de muncă și cu un sentiment de mândrie că sunt parte din FM Logistic. Beneficiind de suţinerea echipei de management și de un plan personalizat de dezvoltare, FM Logistic îşi invită fiecare angajat la sesiuni de training interesante şi oportunități continue de evaluare şi autoevaluare.

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic intră pe piaţa din Vietnam pentru a-și consolida poziția în Asia

  Conform planului său strategic "Ambition 2022", susţinerea strategiei de expansiune a clienților prin extinderea zonei de acoperire geografică este una dintre prioritățile FM Logistic. În anul 2004 compania a intrat pe piaţa din Asia- în China, în 2016 în India, iar în 2017 FM își urmează strategia de investiții pe termen lung în țările emergente şi se stabileşte într-o a treia țară asiatică, în Vietnam pentru a-şi acompania clientul istoric Auchan. 

  Consulter le communiqué
 • Customer Day 2016

  FM Romania a organizat joi, 23 iunie, evenimentul “Customer Day”, in cadrul Clubului Diplomatic din Bucuresti.

  https://www.youtube.com/watch?v=TlmsSxl18RI&feature=youtu.be

  Consulter le communiqué
 • FM Logistic achiziţionează Spear Logistics, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de logistică din India

  Grupul FM Logistic tocmai a devenit acţionarul principal al Spear Logistics, una dintre cele mai mari
  companii de logistică din India. Acţiunile au fost achiziţionate de la un investitor privat care le deţinea din 2009.

  Cele două companii îşi unesc acum forţele şi complementaritatea, în scopul de a oferi servicii optime pentru
  clienţii lor, pe piaţa Indiana.

  Consulter le communiqué