Fm logistic

La logique des transports urbain

Distributie

Optimizați-vă lanțul de aprovizionare și pregătiți-vă pentru viitor.

Pentru a menține un avantaj competitiv și a fideliza clienții, marii retaileri trebuie să-și optimizeze lanțul de logistică.

La intersecția strategică dintre producători și distribuitori, FM Logistic concepe soluții dedicate sau colaborative, special adaptate strategiilor dintre diversele canale și ofertei de distribuție în masă și distribuție specializată.

 

Beneficii și Servicii

Solutii

Soluții care anticipează dezvoltarea companiei dumneavoastră

În fața unui mediu competitiv și în schimbare, metodologia noastră de management a proiectelor constituie un mare avantaj. Echipa noastră experimentată de proiecte vă poate ajuta să integrați o nouă rețea de distribuție sau să stabiliți un centru de consolidare, în funcție de caz. Rolul acestora este de a vă ajuta să vă dezvoltați activitatea.

FM Fresh

Excelență îmbunătățită continuu

Echipele FM Logistic operează de asemenea și de pe platformele clienților, unde implementează un mediu care favorizează excelența, necesar pentru o îmbunătățire continuă. Este optimizată alegerea comenzilor, efectuate la temperaturi ambientale sau controlate, ori în zone securizate, pentru a îndeplini cerințele de depozitare.

Excelență

FM Fresh: garanția dumneavoastră pentru flexibilitate și securitate

FM Fresh întregește gama noastră de servicii destinate firmelor de distribuție. FM Logistic dispune de instrumentele de management necesare pentru a oferi această soluție specială de lanț de distribuție la rece. Toate verigile din lanț sunt integrate și monitorizate pentru a garanta trasabilitatea și integritatea produsului.