Fm logistic

La logique des transports urbain

FMCG

Țintiți spre cea mai bună performanță.

În competiția dintre principalii producători de bunuri de consum cu mișcare rapidă (FMCG), flexibilitatea și fiabilitatea lanțului de aprovizionare fac diferența. Soluțiile noastre sunt în acord cu strategiile producătorilor, acoperind toate canalele de distribuție până la consumator și garantând îmbunătățirea proceselor și un lanț de aprovizionare mai performant.

FM Logistic este o referință pentru actori industriali și distribuitori și ca urmare, a creat un serviciu de colaborare care să vină în întâmpinarea provocărilor pe care aceștia le întâmpină: Pooling.

Punctele noastre tari

Performance

Industria de prelucrare a alimentelor

FM Logistic folosește instrumente și procese eficiente pentru a întâmpina nevoile voastre. Printr-un cadru riguros de colaborare și urmărire standard a informațiilor, FM Logistic asigură operațiuni de bună calitate și trasabilitate. La temperaturi ambientale ori controlate, soluțiile noastre îndeplinesc obiectivele dumneavoastră de performanță de-a lungul lanțului de logistică.

Food

Îngrijirea personală și a locuinței

Soluția noastră garantează performanța și distribuția fără întreruperi a produselor dumneavoastră. Locațiile noastre certificate îndeplinesc cele mai noi standarde în ceea ce privește depozitarea, manipularea și transportul de materiale periculoase. Proceduri riguroase reglementează toate pericolele într-un mediu sigur, gestionat de un instrument IT puternic, care integrează normele de manipulare ale acestor produse.