Fm logistic

La logique des transports urbain

Parfumuri și produse cosmetice

Avantaje logistice pentru dezvoltarea strategiei de marketing

FM Logistic oferă soluții complete care îndeplinesc principalele cerințe ale diverselor circuite de distribuție a cosmeticelor: supermarketuri, farmacii, utilizatori profesioniști, rețele integrate sau selective.

Canale multiple de distribuție, alegere unități, managementul activității de vârf, distribuție și transport internațional: soluțiile noastre dedicate pentru industria cosmetică garantează faptul că logistica pentru lansările de produs, ofertele speciale și prezentări, se derulează fără probleme, cu vizibilitate totală în Europa, Rusia, China și Brazilia.

Beneficii și Servicii

Optimizarea dezvoltării internaționale

Soluțiile noastre dedicate, sprijină dezvoltarea dumneavoastră la nivel internațional. Produsele dumneavoastră sunt gestionate în siguranță pe tot parcursul lanțului de logistică, datorită serviciilor noastre de înaltă calitate, care sunt adaptate strategiilor de distribuție care acoperă mai multe canale și activităților promoționale, precum și optimizarea timpului de ajungere pe piață.

Un mediu mai sigur, în conformitate cu normele, întotdeauna.

Bunurile dumneavoastră trebuie manipulate cu mare grijă, conform celor mai înalte standarde:  managementul materialelor periculoase, standarde privind incendiile, controlul accesului, sisteme antiefracție, selecția și managementul riguros al personalului.

FM Logistic implementează proceduri la standarde foarte înalte pentru clienții săi, la toate platformele, pentru a garanta operațiuni de cea mai bună calitate și siguranța produselor.

Circuite multiple , un lanț de aprovizionare singur

Profitând de toate sinergiile posibile între circuitele de distribuție , FM Logistic pune în aplicare o structură B2B si B2C. Se respectă , de asemenea, angajamentul de marcă pe fiecare dintre circuitele de distribuție și în toate domeniile dumneavoastră . Procesele și resursele sunt optimizate chiar de-a lungul lanțului logistic .

Mărturia Yves Rocher

  • „Până în prezent am derulat împreună trei proiecte, iar la fiecare am avut de-a face cu o echipă de proiect motivată și eficientă în ceea ce privește termenele limită și costurile de implementare.

    În plus, suportul este o promisiune pe care FM Logistic și-o onorează. Echipa de proiect ne-a ghidat până la livrarea finalizată, testată, validată și, mai presus de toate, documentată.

    În sfârșit, iar acesta este cel mai important aspect, ne-am dorit un partener care derulează un proces continuu de îmbunătățire și care nu doar să reproducă tehnicile pe care Yves Rocher le avea deja. FM Logistic a îndeplinit această condiție. ”

    Philippe Goffette, Directeur support metier distribution du Groupe Yves Rocher