Fm logistic

La logique des transports urbain

Sănătate

Excelența în logistică, o necesitate absolută.

Medicația adecvată, echipamentul adecvat, la momentul potrivit, la locul potrivit, în totală siguranță:  nimic nu este mai important decât logistica atunci când este vorba de aprovizionarea personalului medical cu mijloacele necesare pentru tratarea pacienților. FM Logistic și-a pus priceperea într-o unitate dedicată exclusiv domeniului sănătății: FM Health.

FM Health include un personal de peste 250 de membri, specializați în logistica domeniului medical. În fiecare zi aceștia concep soluții personalizate și servicii pentru lanțul global de aprovizionare pentru întreaga rețea de distribuție a clienților FM Health: vânzători cu ridicata și grupuri farmaceutice, furnizori de echipamente medicale, clinici și spitale, laboratoare, farmacii și pacienți.

Beneficii și Servicii

FM Health, calitate fără compromisuri!

Monitorizare riguroasă, în timp real.

FM Health beneficiază de soluții dezvoltate de FM Logistic, dedicate gestionării și acționării lanțului de aprovizionare. Aceste soluții fac posibilă vizualizarea tuturor operațiunilor de depozitare și distribuție, monitorizarea și analiza performanței prin intermediul unor indicatori adecvați și personalizabili (KPI) și ajută la a fi proactivi în caz de disfuncționalități.

Soluții perfect adaptate.

În fiecare țară, precum și în Europa, FM Health lucrează cu parteneri care au aceeași cultură corporativă, aceleași referințe și aceleași standarde, pe care le împărtășesc cu clienții lor. Prin integrarea perfectă a nevoilor și așteptărilor clienților, aceștia concep cele mai potrivite soluții pentru optimizarea gestionării și acționării unui lanț de aprovizionare fiabil și bine controlat.

Cu unități dedicate în 6 țări și acoperire pan-europeană, suntem un partener principal în excelența operațională și îmbunătățirea continuă pentru actorii din domeniul sănătății.

În fiecare fază a planului dumneavoastră de logistică, echipa noastră de profesioniști oferă:

Conformitate

Un cadru de reglementare solicitant și în permanentă evoluție este implementat în fiecare zonă (țară, regiune și continent). Serviciile noastre operaționale sunt întotdeauna în conformitate cu bunele practici de distribuție și producție, pentru toate profesiile din cadrul lanțului de aprovizionare.

Siguranță

Siguranța și gradul de reacție în caz de complicații sunt garantate prin trasabilitate și monitorizare de-a lungul întregului lanț. Manipularea conform standardelor de siguranță protejează împotriva furturilor și falsurilor.

Flexibilitate

Oferim soluții pentru lațul de aprovizionare adaptate strategiei dumneavoastră de distribuție în funcție de gama de produse: centralizarea stocurilor și distribuție regională, vânzări directe către farmacii, livrări la spitale etc.

Angajamentul reprezintă punctul nostru forte

Specialiștii noștri de business, operațiuni și suport lucrează împreună la conceperea, implementarea și îmbunătățirea continuă a proceselor noastre. Aceștia au un obiectiv principal - să transforme lanțul dumneavoastră de aprovizionare într-unul foarte competitiv.

Aceeași cultură de business

Scopul nostru este de a avea aceleași standarde ca și clienții noștri, pentru a integra provocările și strategiile lor. Ne onorăm angajamentele și sprijinim programele strategice, comerciale și geografice ale clienților noștri pentru a crea parteneriate de lungă durată, bazate pe comunicare. Platformele noastre multi-client îndeplinesc criterii de înaltă calitate, capacitățile de depozitare sunt optimizate și sunt în conformitate cu toate standardele din sectorul farmaceutic.

Siguranța pacienților dumneavoastră

Trasabilitatea și integritatea produselor manipulate sunt asigurate în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare. Sistemele și procesele informatice sunt validate conform reglementărilor farmaceutice, iar echipele noastre sunt special instruite și avertizate cu privire la chestiunile specifice acestui sector. 

Farmaciștii noștri se asigură că procesele se desfășoară fără probleme și îndeplinesc standardele. Sunt garantate cele mai bune practici în producția și distribuția farmaceutică. În Europa se efectuează audituri periodice, pentru a asigura conformitatea cu standardele și legislația curentă.

FM Health peste tot in lume