Fm logistic

La logique des transports urbain

STUDENŢI

Cursuri de profesionalizare pentru toate profilele.
În toate ţările în care operează, FM Logistic are un sistem activ pentru întâmpinarea studenţilor şi uceniciilor. Ascultăm dorinţele voastre şi lucrăm alături de voi pentru a identifica stagiul oportunităţii ce întâlneşte nevoile tale şi ale noastre. Alături de noi vei găsi un loc de muncă unde poţi creşte ca un profesionist. O să ai toată autonomia de care ai nevoie în sarcinile pe care le vei avea astfel încât să poţi oferi cât mai multă expresivitate talentului tău, cu supravegherea şi suportul unui manager care se va asigura că vei avea acces la sursele de informaţie de care ai nevoie.
Un stagiu de pregătire este de asemenea o metodă ideală de a confirma dorinţa de a ne fi alături şi existenţa unei posibilităţi de recrutare.

Alătură-te mării noastre de talente.
Pentru a creşte această mare de talente care va susţine dezvoltarea viitoare a FM Logistic, compania a stabilit parteneriate cu majoritatea şcolilor şi cu câteva universităţi din Franţa şi Rusia, Ucraina, Italia, Spania, Brazilia, România, etc. Experţii noştri se bucură de recunoaştere specială în lumea logisticii şi contribuie regulat la specializarea cursurilor  din învăţământul superior. FM Logistic este implicat în dezvoltarea logisticii de mâine şi contribuie la disiminarea celor mai bune practici în ţările în care operează.

Apply