Transport

Fiabilitate | Performanță | Reactivitate
 • 2.3 M

  de livrări

 • + 33

  de țări traversate

 • + 25,000

  km de cale ferată (drum de mătase)

 • 35%

  CO2 datorită soluției noastre de grupaj

Transportul de mărfuri este o provocare pentru producători și comercianți. Schimbările climatice pun presiune pe întregul lanț de aprovizionare în special pe transport. Digitalizarea și Inteligenta Artificală deschid un set întreg de soluții pentru a optimiza fluxul de mărfuri, în timp ce saturația infrastructurii de transport și creșterea livrării către utilizatorul final declanșează necesitatea unor modele alternative.

Din 1967, FM Logistic proiectează soluții de transport pentru a sprijini dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare pe un singur canal. De aceea, venim in sprijinul clienților noștri cu o gamă largă de servicii: transport terestru, transport aerian și maritim, transport feroviar și livrare către utilizatorul final. Profităm de puterea soluțiilor de transport multimodale, pentru a îmbunătăți lanțurile de aprovizionare pe un singur canal, end-to-end, și a le transforma într-un serviciu cu valoare adăugată pentru afacerea ta. Soluțiile noastre de transport acoperă întregul lanț de aprovizionare, de la logistica de intrare la cea de ieșire și pot fi combinate cu activitățile noastre de depozitare, ambalare și manipulare.

Să oferim un impact pozitiv pentru soluțiile de transport.

Nu există o singură soluție, trebuie să fie o combinație de alternative. Acesta este motivul pentru care monitorizăm impactul transportului clienților noștri, cu date fiabile privind emisiile de CO2 și poluarea aerului pentru a identifica cele mai bune variante de transport … Lucrăm cu parteneri pentru a propune surse alternative de energie pentru soluții de transport. Investim în viitorul transportului, în special in transportul pe baza de hidrogen.

Cum devenim parteneri

Contactează-ne

Obții control și o vizibilitate mai bună asupra lanțului tău de aprovizionare datorită tehnologiilor noastre

La FM Logistic, dorim să oferim întotdeauna clienților noștri cele mai bune soluții disponibile pe piață. De aceea, proiectăm și configurăm soluții inovatoare, folosind cei mai buni parteneri și cele mai noi tehnologii. Având în vedere acest lucru, îți oferim vizualizare în timp real a livrărilor, colectarea și consolidarea datelor generale prin implementarea:

 • Sistemul de management al transportului (TMS) care ne permite o vizualizare la 360° a comenzilor;
 • Track & Trace care permite clienților noștri să localizeze în timp real bunurile lor de la centrele de distribuție la punctele de livrare.
 • GPS sau sim-tracking ca facilitator pentru încărcarea datelor de la transportatori în sistemele noastre Track & Trace și TMS;
 • Procese de transport digitalizate, optimizarea planificării transportului (inclusiv împărțirea comenzilor, rutare, selectarea modului și transportatorului și consolidarea).
Contactează-ne

Redu amprenta de carbon pentru transport

Cu gama noastră extinsă de servicii de transport și formula noastră de calcul, putem simula transportul cu diferite mijloace de transport. Folosind rezultatele calculatorului, putem combina sau selecta mijloacele potrivite pentru a reduce amprenta de carbon. În calitate de furnizor de servicii de logistică și transport de mărfuri, îți înțelegem nevoile și ne adaptăm la acestea. In funcție soluția de transport aleasă, te ajutăm să reduci amprenta de carbon și îți oferim un avantaj competitiv.

Soluțiile noastre de transport se bazează pe inovații continue. În acest scop, soluția noastră de transport către utilizatorul final oferă clienților diferite tipuri de transport care pot contribui la un impact mai ecologic asupra mediului. De exemplu, pentru livrarea către utilizatorul final evaluăm împreună cu clienții noștri cele mai bune soluții de flotă ecologică în funcție de nevoile lor (tipul de vehicule – electric, H2, biocombustibil, flexibil, multimodal – în funcție de trasee).
Vrei să optimizezi costurile de livrare? Prin serviciul de grupaj, te ajutăm să crești frecvența livrărilor tale prin gruparea livrărilor la diferiți clienți pe același traseu.

Contactează-ne

Îmbunătățește performanța unui transport cu segmente multiple, multiregional și multimodal

Gama noastră de soluții de transport oferă nu numai servicii de transport național, ci și o acoperire internațională extinsă: FM Logistic are sedii în 15 țări și livrează în peste 60 de țări între Europa și Asia. De la început până la sfârșit, îți organizăm transportul și implementăm soluția perfectă pentru a-ți satisface nevoile (pe uscat, aerian și maritim, FTL, LTL, transport pe distanțe lungi, colete mici).

Facem echipă cu clienții noștri pentru a crea sinergii prin soluțiile noastre de grupaj. Colaborăm cu o rețea de experți locali și internaționali pentru organizarea transporturilor. Pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil și fiabilitate maximă pentru clienții noștri, am creat o selecție de înaltă calitate și planuri de îmbunătățire continuă pentru partenerii noștri. Flexibilitate cu scalabilitate, eficiență și durabilitate: așa vedem logistica de mâine.

Contactează-ne

Implicarea furnizorilor de transport în prevenirea sănătății și securității

Angajamentul nostru pentru sănătate și securitate este conceput pentru a garanta siguranța: peste tot (drumuri și platforme) și pentru toată lumea (șoferi, utilizatori ai drumurilor, lucrători pe platforme). Acesta este motivul pentru care angajamentele se extind și asupra partenerilor noștri de transport.

Descoperiți politica noastră de sănătate și securitate pentru furnizorii de transport

Contactează-ne

Te interesează soluțiile de transport?

Vrei să afli cum te poate ajuta FM Logistic să rezolvi provocările în materie de transport? Contactează-ne și vom face tot posibilul să îți oferim soluțiile potrivite!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?