Fundația FM

Implicat în acțiuni de solidaritate de mai mulți ani, Grupul FM și-a creat fundația în anul 2017 cu ocazia aniversării a 50 de ani

Fundația FM întărește responsabilitatea socială a grupului prin combinarea dinamicii de solidaritate a angajaților și a profesionalizării sponsorizării

  • 67

    de proiecte susținute de Fundația FM

  • 13,167

    de beneficiari

  • 12

    țări au fost implicate în acțiuni de integrare sau ajutor pentru copii.

Împreună pentru o societate incluzivă

Fundația FM susține acțiunile angajaților Grupului FM în două domenii de intervenție:

INTEGRARE

prin proiecte care să permită persoanelor aflate în dificultate să dobândească abilități și cunoștințe, să recâștige încrederea în sine și să își ocupe locul în societate.

COPILĂRIE

prin acțiuni în favoarea copiilor defavorizați social sau a celor cu risc de excludere socială, prin îmbunătățirea condițiilor de viață și a oportunităților lor de dezvoltare și integrare.

Mobilizarea angajaților companiei prin sponsorizarea abilităților dă sens acțiunilor susținute de fundație, întruchipând în același timp valorile companiei de încredere, performanță și deschidere.

Proiectele sprijinite se desfășoară în parteneriat cu organizații de interes public ai căror beneficiari sunt situați în apropierea siturilor Grupului, astfel încât aceste acțiuni să aibă un impact social local real.

Acțiunile noastre în lume

Noutăți Fundația FM

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?