Alăturați-vă la

Supply change

O SCHIMBARE DE PERSPECTIVĂ

Lanțul de aprovizionare este o componentă esențială în lumea noastră globalizată. Ceea ce facem noi afectează în mod direct oamenii, orașele, societatea și lumea în care trăim cu toții. Prin Supply Change, ne referim la transformarea lanțului de aprovizionare într-un ecosistem sustenabil și omnichannel, cu unicul scop de a face consumul responsabil disponibil pentru toată lumea.

Perspective pentru Supply Change

Motto-ul Business as usual aparține trecutului: cum poate lanțul de aprovizionare să determine noi modele de consum?

În acest ghid, Jean-Christophe Machet, Paul Polman, Bertrand Piccard și mulți alți promotori ai schimbării își împărtășesc cu noi convingerile despre puterea colaborării și a acțiunilor comune între diferiți actori economici pentru a crea un ecosistem puternic cu un impact pozitiv.

Punctele cheie ale raportului:

 • Ecologizarea lanțului de aprovizionare: o pârghie esențială pentru a reduce amprenta ecologică a produselor noastre
 • Într-o lume condusă de principiul accesibilității și al obținerii imediate, o lume omnichannel, mai putem oare reconstrui modele de consum responsabil?
 • În timp ce lanțul de aprovizionare este în continuă creștere, cum ne putem asigura că rămâne ușor de înțeles și interesant pentru consumatori?
Descarcă manifestul (versiunea în engleză)

Logistica urbană se confruntă cu provocări economice și de mediu

Criza Covid-19 a concentrat fără îndoială atenția publicului și a politicienilor deopotrivă asupra lanțurilor de aprovizionare: asigurarea siguranței lanțului de aprovizionare în special în ceea ce privește produsele alimentare și produsele esențiale a devenit brusc o problemă vitală pentru multe țări.

Acest imperativ se adaugă la numeroasele transformări deja în curs în „logistica urbană” – în cadrul industriilor tradiționale de logistică: pregătire, depozitare, transport, livrare de produse în mediul urban, un loc care este, prin definiție, restrâns în ceea ce privește spațiul și timpul și, de asemenea, necesită procese specifice.

Descarcă manifestul (versiunea în engleză)

Supply Change în acțiune

 • Inovăm cu un scop (sau nu inovăm deloc)

  Suntem pionieri ai modelelor de piață sustenabile, nu doar ai noilor tehnologii.

 • Suntem un model „best in class”, cu amprentă locală

  Construim pe Modelul One FM global, acționăm local.

 • Acționăm colectiv pentru a produce un impact pozitiv

  Ne invităm partenerii să pavăm împreună un drum mai sustenabil.

 • Suntem inspirați de consumatori pentru consumatori

  Ne inspirăm din tendințele dictate de consumatori atunci când proiectăm noi modele de lanțuri de aprovizionare împreună cu consumatorii.

 • Aducem energie în companie prin a oferi susținere oamenilor noștri

  Suntem cel mai bun loc unde poți crește.

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?