Depozitare

Scalabilitate / Expertiză
 • 1/3

  din emisiile de CO2 ale FM Logistic legate de activitățile de depozitare

 • 2030

  neutralitatea carbonului pentru platforma logistică FM (domeniul 1-2)

 • 14

  site-uri certificate LEED™ sau HQE® pentru proiectare ecologică

 • 4 M

  mp

Oricare ar fi categoria sau tipul de produs cu care lucrezi, externalizarea logisticii este întotdeauna de actualitate. Acesta abordează subiecte precum disponibilitatea produselor, costurile de stocare și optimizarea fluxului de produse.

La FM Logistic, ne îmbunătățim continuu logistica contractuală pentru a-ți oferi cel mai bun avantaj competitiv. Serviciile noastre de depozitare și soluțiile de manipulare reprezintă nucleul activităților noastre.

De la proiectare până la management, platformele noastre logistice sunt certificate pentru a gestiona toate tipurile de produse, inclusiv mărfurile periculoase. Fie că ai volume mari de gestionat sau cerințe specifice în ceea ce privește conformitatea și siguranța, configurarea noastră multi-client și multi-activitate garantează flexibilitatea și optimizarea proceselor de depozitare și a costurilor. Această abordare permite o mai bună gestionare a stocurilor prin gruparea resurselor.

Să proiectăm și să rulăm împreună un lanț de aprovizionare responsabil.

Ne străduim să dezvoltăm servicii de depozitare inovatoare și de cea mai bună calitate. Eficiența afacerii tale și impactul pozitiv asupra oamenilor și planetei este ceea ce contează pentru noi. Ne construim platformele logistice pentru a limita impactul asupra mediului, respectând standardele de proiectare ecologică. În plus, suntem convinși că platformele logistice pot deveni o sursă de energii regenerabile pentru teritoriile locale, de aceea investim în producția de energie la fața locului. Colaborăm cu clienții, furnizorii și autoritățile locale pentru a construi aceste ecosisteme durabile.

Parteneriatul nostru

Contactează-ne

Crește-ți vânzările cu expertiza 3PL din domeniul depozitării

Având depozitul potrivit la locul potrivit este doar inceputul. Luăm în considerare impactul asupra mediului pentru a propune cel mai eficient și durabil design al lanțului tău de aprovizionare. Inovația prin tehnologie și execuția impecabilă a operațiunilor din depozit generează beneficii semnificative prin reducerea timpilor de livrare și a stocurilor. Construirea unui parteneriat puternic cu echipele tale și cu toate părțile terțe implicate în lanțul de aprovizionare poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea vânzărilor, fie într-o configurație B2B, fie pe un singur canal. Când vine vorba de sustenabilitate, luăm în considerare impactul aspura mediului pentru a propune cel mai eficient și durabil design al lanțului tău de aprovizionare. Serviciile noastre de depozitare te ajută să te concentrezi asupra măsurilor potrivite pentru a reduce impactul operațiunilor și a deșeurilor și te ajută să creezi un avantaj competitiv prin modalități mai ecologice de depozitare, manipulare, ambalare și livrare a produselor tale.

Contactează-ne

Consolidează-ți avantajele competitive prin servicii de depozitare optimizate

Fie că vrei să combini activități – mai multe mărci sau fluxuri B2B și B2C – sau să creezi soluții dedicate pentru un anumit stoc, noi credem că flexibilitatea și scalabilitatea sunt cheia. Am dezvoltat un model inovator „sub un singur acoperiș”. Acesta oferă o gamă largă de servicii de depozitare într-un singur loc, maximizând utilizarea spațiului, partajând resurse și consolidând activități multiple de afaceri. Credem în mutualizare ca o pârghie principală pentru a reduce semnificativ amprenta de mediu a lanțului de aprovizionare.

Deoarece progresul nostru este progresul tău, credem că automatizarea și inovarea proceselor trebuie realizate din motive de eficiență, durabilitate și siguranță, pentru a servi interesului tuturor.

Contactează-ne

Asigură-ți fluxurile de produse cu un lanț de aprovizionare perfect

În calitate de furnizor de top în logistică, misiunea noastră este să livrăm bunurile potrivite, la locul potrivit, la momentul potrivit și în cel mai sustenabil mod posibil, în beneficiul tuturor. Pentru a realiza acest lucru, ne asigurăm că fluxul de bunuri și informații este perfect. Serviciile noastre de depozitare includ o gamă largă de soluții de urmărire pentru a asigura trasabilitatea completă a operațiunilor. De asemenea, ne asigurăm că informațiile circulă la fel de ușor ca mărfurile. Am dezvoltat sisteme IT transparente care să furnizeze datele potrivite in colaborarea cu clienții noștri. Suntem determinați să oferim toate resursele și oamenii de care dispunem pentru a stabili un parteneriat de durată și de încredere.

Contactează-ne

Studiile de caz ale clientului

Vedeți toate noastre Studii de caz

Interesat de serviciile noastre de depozitare?

Îți dorești să îmbunătățești durabilitatea și eficiența operațiunilor tale de depozitare? Contactează-ne și vezi cum te putem ajuta!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?