Țelul nostru

Lanțul de aprovizionare se află în epicentrul lumii noastre, o verigă esențială în economia modernă. Este responsabilitatea noastră să implementăm, împreună cu partenerii și clienții noștri, lanțuri de aprovizionare unice, durabile, care să permită și să susțină un consum mai sustenabil pentru toată lumea.

Mobilizăm perspectivele consumatorilor și tendințele pieței pentru a realiza metode de consum eficiente pentru oameni și planetă.

Suntem proiectanții unui lanț de aprovizionare responsabil.

Ne alimentăm compania și lanțul de aprovizionare prin împuternicirea oamenilor noștri. Ne împuternicim angajații
să devenim schimbători de jocuri pentru compania, clienții, comunitățile și planeta noastră. Cultura noastră este înrădăcinată în antreprenoriat și suntem pasionați de explorarea de noi teritorii.

Acționăm ca echipe și valorificăm puterea inteligenței colective pentru a conduce schimbări durabile.

Valorile noastre

 • Încredere

  Încredere este câștigată, construită în mod natural și este un proces pe termen lung. Ne permite fiecăruia dintre noi să oferim tot ce este mai bun; încurajează atât autonomia și cooperarea dintre noi și cu partenerii noștri.

 • Performanță

  Performanța este rezultatul excelenței noastre zilnice și a spiritului nostru antreprenorial. Este cheia satisfacției clienților noștri și a durabilității companiei noastre.

 • Deschidere

  Deschidere: deschiderea ne permite să avem inițiative, să fim curioși, să ascultăm, să punem întrebări și să fim creativi

Vrei să afli mai multe despre FM Logistic

 • Prezentare generală

  La FM Logistic, suntem 27.500 de oameni care cred cu tărie că lanțurile de aprovizionare au puterea de a avea un impact pozitiv pentru oameni și pentru planetă. Ne implementăm viziunea în 14 țări din Europa, Asia și America Latină

  Descoperă
 • Conducere

  Conducerea FM Logistic îndeplinește standardele internaționale: comitet executiv independent și consiliu de administrație

  Descoperă
 • Sustenabilitate

  Lumea este la o răscruce. Trebuie să acționăm acum. De aceea ne străduim în fiecare zi să îmbunătățim colectiv lanțul de aprovizionare pentru un consum mai ecologic și mai responsabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?