FMCG (Bunuri de larg consum)

Cu peste 50 de ani de experiență în lanțul de aprovizionare FMCG, FM Logistic este un partener de încredere pentru a-și ajuta clienții să facă față provocărilor.Regasim in ADN-ul nostru capacitatea de a implementa grupajul și mutualizarea in beneficiul clienților și al partenerilor noștri.

Cu peste 50 de ani de experiență în lanțul de aprovizionare FMCG, FM Logistic este un partener de încredere pentru a-și ajuta clienții să facă față provocărilor.Regasim in ADN-ul nostru capacitatea de a implementa grupajul și mutualizarea in beneficiul clienților și al partenerilor noștri.

 • + 50

  de ani de experiență

 • 23

  de ani de fidelitate

 • 12

  platforme certificate LEED ™ sau HQE® care acoperă mai mult de 730 000 m².

 • 43%

  din cifra de afaceri globală FM

Bunuri de larg consum (FMCG )

Permanenta schimbare din jur influențează cum, unde, ce și de ce consumă oamenii. Consumatorii caută, cumpără și primesc achizițiile livrate în moduri diferite, motiv pentru care sunt necesare nu numai strategii multi-canal, ci și omnicanal. Consumatorii doresc produse fabricate și furnizate în mod sustenabil, la un preț scăzut.

De la percepția mărcii până la eficiența lanțului de aprovizionare, companiile cu produse destinate consumului se confruntă cu o lungă listă de provocări semnificative: schimbarea așteptărilor clienților și a căilor de acces pe piață, consolidarea distribuției, digitalizarea … Nevoia de soluții logistice FMCG (Bunuri de consum cu mișcare rapidă) mai durabile și pătrunderea pe piețele aflate în dezvoltare sunt esențiale.

De peste 50 de ani, datorită unei culturi împărtășite clienților noștri, am construit împreună soluții logistice inovatoare FMCG pentru a sprijini transformarea lanțurilor de aprovizionare cu bunuri de larg consum. În calitate de expert în soluții de transport și depozitare, FM Logistic a dezvoltat un sistem de expertiza unic în sectorul FMCG, de la produse uscate, proaspete la produse cosmetice și de lux. Astăzi, mai mult ca oricând, îi ajutăm pe clienții noștri să câștige un avantaj competitiv și să creștem vânzările, fiind diferența care oferă o schimbare reală a aprovizionării pentru un impact pozitiv

Schimbarea aprovizionării în acțiune pentru FMCG

FM Logistic este pionierul grupajului și al conceptului ”sub un singur acoperiș”. De la soluții de ambalare ecologice până la depozite fără emisii de carbon, ne străduim să optimizăm modul în care folosim resursele, monitorizând întotdeauna și îmbunătățind continuu impactul asupra mediului. Pentru a face față noilor provocări cu care se confruntă clienții noștri, dezvoltăm o distribuție omnicanală inovatoare și durabilă cu soluțiile noastre urbane sau livrarea produselor vrac, neambalate.

Contactează-ne

Studiile de caz ale clientului

Vedeți toate studiile de caz

Sporiți-vă vânzările cu soluțiile noastre logistice FMCG

Asigură-ți traseul spre piață.

Valorificarea tendințelor stilului de viață al consumatorilor este o strategie puternică. Provocarea reală este succesul comercial. Credem într-o soluție omnicanal: rute diferite către piață, un singur lanț de aprovizionare. Deschide posibilități de optimizare, eficientizare a procesării și obținere de sinergii ale fluxurilor către diferite canale, piețe, fără probleme.

La FM Logistic, te ajutăm să gestionezi fluxurile B2B și B2C într-un mod agil și eficient. Serviciile noastre de logistică FMCG utilizează programe rapide pentru a deschide noi canale în timp ce valorifică capacitățile existente pentru a asigura o creștere lină a operațiunilor. Colaborăm cu tine pentru a dezvolta un sistem flexibil de gestionare a lanțului de aprovizionare care îți oferă reactivitate la schimbările pieței, cum ar fi cererea crescută sau lansarea de produse.

Optimizarea costurilor și a agilității operaționale prin grupaj

Din 2003, dezvoltăm și îmbunătățim soluțiile noastre de grupaj pentru clienții noștri. Credem că punerea în comun este răspunsul perfect la provocările de depozitare și manipulare ale producătorilor.Grupajul este o soluție care combină procesele logistice și de transport ale mai multor producători sau mărci pentru aceleași rețele de distribuție, cu puncte de plecare și recepție comune. Avantajele grupării includ servicii mai bune, livrări rentabile, niveluri de stoc optimizate, sinergii între fluxurile lor B2B și B2C și o amprentă redusă de carbon pentru un lanț de aprovizionare durabil.

Transformarea operațiunilor tale logistice într-un pion principal al strategiei de sustenabilitate

Este esențial să susținem cererile consumatorilor pentru bunuri de larg consum sustenabile. Credem că lanțul de aprovizionare are un rol important.

De aceea, oferim o gamă largă de alternative mai bune pentru mărcile tale, de la soluții fără plastic până la depozitare fără emisii de carbon și livrare ecologică la domiciliu.

Te putem ajuta să monitorizezi și să optimizezi amprenta de carbon a produselor tale pe tot parcursul lanțului de aprovizionare. Deoarece considerăm că sustenabilitatea se adresează tuturor, explorăm continuu noi soluții și modele de lanț de aprovizionare pentru a merge mai departe și pentru a construi un viitor mai bun împreună cu partenerii și clienții noștri.

Descoperă ofertele noastre

Ai nevoie de ajutor pentru logistică FMCG?

Ești implicat în sectorul comerțului cu bunuri cu mișcare rapidă și întâmpini dificultăți cu lanțul tău de aprovizionare? Contactează-ne și vom găsi soluția perfectă pentru nevoile tale!

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?