Ambalare si etichetare

Sustenabilitate | Flexibilitate | Tehnică
 • N°1

  în Europa

 • + 30

  de ani de experiență

 • + 35

  de platforme dedicate

 • 15

  tehnologii implementate

Soluțiile noastre pentru ambalare și etichetare

Promovarea este una dintre cele mai eficiente modalități de creștere a cotei de piață. Cu toate acestea,ambalarea este o prioritate a firmelor vis-a-vis de mediul înconjurător și societate.

La FM Logistic, știm rolul pe care il joacă ambalajul produsului in strategiile de vanzare și marketing, ajutăm firmele să-și creeze un avantaj competitiv transformând soluțiile de ambalare și etichetare într-un beneficiu sustenabil.

Vrei să îți extinzi gama de produse, să deschizi puncte de vânzare sau să intri pe piețe noi? Soluțiile noastre de ambalare și etichetare asigură agilitatea ofertei tale de produse fără a afecta capacitatea de producție, prin alternative durabile. Acestea reprezintă o pârghie eficientă pentru un lanț de aprovizionare mai responsabil.

FM Logistic oferă soluții de ambalare prompte, flexibile și durabile, care îți oferă un avantaj competitiv. Nivelul nostru ridicat de servicii în ceea ce privește proiectarea ambalajelor, aprovizionarea componentelor și producția este realizat prin planificare optimizată și rotația îmbunătățită a stocului. Oferim soluții de ambalare personalizate, adaptate strategiei tale.

Proiectăm și utilizăm împreună lanțul de aprovizionare.

Împreună cu partenerii noștri specialiști în crearea ambalaje și tehnologie, dezvoltăm soluții inovatoare, responsabile pentru mediu, pentru a crea un lanț de aprovizionare mai bun și pentru a spori performanța operațiunilor tale. FM Logistic acționează pentru impacturi pozitive și consum mai responsabil.

Cum ne asociem cu tine?

Contactează-ne

Agilitate, durabilitate și optimizarea costurilor

Serviciile noastre de ambalare si etichetare sunt inovatoare în ceea ce privește fiabilitatea și flexibilitatea. Serviciile noastre facilitează gestionarea eficientă a stocurilor și o reacție optimă la cerere:

 • transportul între locații este eliminat
 • stocurile de componente și produse finite sunt grupate într-un singur depozit
 • costurile fixe sunt partajate
 • viteza de operare este asigurată de echipamente dedicate, spațiu și echipe organizate.

Implementăm o abordare riguroasă (procese, îmbunătățiri continue, automatizare, sisteme informaționale) care aplică cele mai bune practici. În calitate de furnizor recunoscut de logistică, experiența noastră în gestionarea operațiunilor sezoniere de toate dimensiunile și certificările noastre (ISO, IFS …) garantează servicii de ambalare de primă clasă pentru afacerea ta.

Contactează-ne

Îmbunătățește experiența consumatorului cu servicii de ambalare mai responsabile

Datorită externalizării, diferențierea întârziată a fost întotdeauna o modalitate pentru companii de a se concentra pe activitatea lor principală și de a satisface cerințele pieței. Ambalarea produselor devine strategică atunci când vine vorba mediu. Noi suntem extensia afacerii tale. Susținem schimbările pieței cu soluțiile noastre la cheie care combină proiectarea ecologică, producția și distribuția:

 • Soluții de proiectare ecologică: evităm utilizarea plasticului și a altor substanțe toxice, adaptăm dimensiunea ambalajului pentru a optimiza atât utilizarea materialului, cât și transportul, alegem să folosim în principal materiale reciclabile și reutilizabile.
 • Donație: oferim clienților noștri opțiunea de a dona către organizații non-profit, produse destinate distrugerii.
 • Rețea optimă: integrăm cele mai bune soluții pentru fiecare situație: designeri de ambalaje sustenabile, organizații de colectare a deșeurilor, ONG-uri …

De la zero plastic și diferențierea întârziată la optimizarea impactului asupra transportului, oferim schimbarea și definim noi modele de piață sustenabile pentru clienții noștri.

Contactează-ne

Redu timpul de livrare pe piață și crește vânzările

În calitate de pionier al logisticii și furnizor de renume, ne adaptăm soluțiile performante de ambalare și etichetare la obiectivele lanțului tau de aprovizionare pentru a crește eficiența și fiabilitatea. Echipa noastră de specialiști, inclusiv designeri și ingineri, este dedicată să te ajute să optimizezi operațiunile și să stimulezi creșterea. Am înființat lanțuri de aprovizionare pentru a încuraja consumul responsabil, cum ar fi produsele în vrac.

Contactează-ne

Ești interesat de serviciile noastre de ambalare și etichetare?

Vrei să extinzi lanțul de aprovizionare sau să optimizezi operațiunile de ambalare? Contactează-ne și află cum te putem ajuta!

Supply Chain Solutions

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?