Un singur canal

Versatilitate | Continuitate| Inovație
 • 14

  țări

 • + 10

  ani de experiență în activități de comerț electronic

 • + 13 M

  de comenzi gestionate pe an

 • + 50

  de ani de experiență în sectorul B2B

Soluțiile noastre de comerț electronic și logistică pe un singur canal

Când vine vorba de experiența cumpărăturilor, nu există limite între online și offline. Comerțul electronic este noua normă pe piața logistică globală. Sincronizarea ecosistemului de cumpărare cere totuși ca lanțul de aprovizionare să ofere o experiență de vânzări ireporșabiă.

Cea mai rapidă modalitate de a începe sau de a-ți extinde vânzările online.

FM Logistic, oferă o gamă generoasă de soluții logistice pentru comerțul electronic și pentru un lanț de aprovizionare fără întreruperi. Acesta include orchestrarea comenzilor și logistica de intrare, un sistem eficient de reducere a costurilor operationale, operațiunile de ieșire și post-vânzare cu automatizare avansată, soluții de livrare multiplă, sau gestionarea retururilor.

De la crearea magazinului tău online până la livrarea bunurilor, inclusiv gestionarea și livrarea retururilor, Folosim expertiza proprie pentru a oferi cele mai flexibile și mai rentabile soluții adaptate nevoilor afacerii tale.

Comerțul electronic face parte din viitorul nostru. Să-l construim în cel mai responsabil mod.

Valoarea lanțului de aprovizionare constă în înțelegerea tendințelor viitoare ale consumatorilor, complexitatea canalelor de distribuție și a alegerilor care trebuie luate. Folosim experiența, inteligența colectivă și cele mai noi tehnologii pentru a crea noi modele pentru un lanț de aprovizionare mai responsabil. Scopul nostru este de a co-proiecta, alături de clienții noștri, următoarea generație de modele de lanț de aprovizionare și soluții logistice.

Our solutions to support you

 • Soluții logistice omnicanal flexibile și abile precum și platformă de gestionare a comenzilor

  Tehnologia noastră OMS conectează toate comenzile de la EDI și piețele globale la magazinul tău online. Conectează toate comenzile la sistemul nostru pentru a oferi informații de urmărire omnicanal în timp real, vizibilitate în nivelurile de inventar și prognoză.

  Contactează-ne
 • Operațiuni omnicanale avansate sub un singur acoperiș

  Conceptul Sub un singur Acoperis, oferă posibilitatea unificării fluxurilor indiferent de canalul de vânzare. Se bazează pe optimizarea modelului economic de depozitare cu sinergia resurselor ca idee centrală. Eficientizarea resurselor înseamnă o gestionare mai flexibilă a vârfurilor de vânzări și a sezonalității, reducerea costurilor a riscurilor de transport și reducerea impactului produselor asupra mediului. În plus, permite optimizarea proceselor și, în cele din urmă, o competitivitate îmbunătățită.

  Soluțiile noastre logistice pe un singur canal pentru oferă:

  • Un singur flux de intrare și ieșire pentru online și offline.
  • Eficiență ridicată și capacități de stocare flexibile: actualizări stoc în timp real, bunuri disponibile pentru toate canalele, metode optime de stocare.
  • Pick & Pack, asamblarea comenzilor tale, ambalarea corespunzătoare cu etichetare individuală, astfel încât comanda ta să fie gata de expediere.
  • Tehnologii de înaltă productivitate pentru ridicare individuală: AGV-uri (vehicule autonome ghidate), AMR-uri (roboți mobili autonomi), transport paleți, pick to light,goods-to-man, coboti etc.
  • Posibilitatea serviciilor cu valoare adăugată (ambalaje de marcă, pachete cadou, carduri și mesaje cadou, gravare, grupare etc.) și gestionarea retururilor
  Contactează-ne
 • Reciprocitate și sinergii pentru o livrare mai responsabilă a produselor

  Suntem un unic punct strategic de contact pentru clienții noștri, asigurându-ne că toate produsele sunt livrate la timp, intacte și la prețul potrivit.

  Acoperim toate tipurile de transport, de la ultimul kilometru până la alternativele transfrontaliere și ecologice, fie prin capacitățile noastre interne, fie prin intermediere. Oferim un serviciu clienților în cooperare cu majoritatea opțiunilor de livrare pe ultimul kilometru de pe piață pentru a oferi un control și o vizibilitate mai bune a întregului proces de livrare: livrare locală la cerere, posibilitatea de ramburs (COD), optimizarea rutelor de livrare , urmărirea instantanee a livrării coletelor și gestionarea returnărilor. Toate operațiunile noastre sunt realizate într-un mod standardizat – fără întârzieri și cu înregistrări detaliate despre ceea ce am livrat, cui și când.

  Contactează-ne
 • Servicii de valoare centrate pe client

  Îmbunătățirea satisfacției clienților poate duce la recenzii pozitive și la mai multe vânzări. La FM Logistic, oferim asistență pentru întrebări, returnări și rambursuri în limbile locale din 14 țări cu 3 niveluri diferite:

  • Personal multi-client, confirmarea comenzii și reducerea fraudei și urmărirea livrării coletelor
  • Echipa dedicată, Știri, promoții, oferte speciale, Prelucrarea reclamațiilor, Sondaj privind calitatea serviciilor și Anularea și rambursarea comenzii
  • Echipa dedicată, analiza datelor și consultanță pentru produse / servicii
  Contactează-ne

Studiile de caz ale clientului

Vedeți toate studiile de caz

Interesat de Omnicanal?

Vrei să aflii cum te poate ajuta FM Logistic să faci față provocărilor unui canal unic? Contactează-ne și vom găsi soluțiile potrivite pentru tine.!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?