EDITOR:

FM LOGISTIC CORPORATE
RCS de Metz : 452 228 596
Rue de l’Europe, 57370 Phalsbourg
Tel : 03 87 23 12 12
FM LOGISTIC CORPORATE va fi denumit în continuare „Editorul Site-ului” sau „FM Logistic”.

GĂZDUIRE ȘI EXTERNALIZARE:

Site-ul este găzduit de Platforma Google Cloud – o companie Google LLC, cu sediul la adresa 1600 Amphitheater Parkway, MOUNTAIN VIEW CA 94043, Statele Unite

Externalizarea găzduirii este realizată de compania CASTELIS SAS, înregistrată în registrul comerțului din Créteil sub numărul 429 463 987, cu sediul social la adresa 9 rue Maurice Grandcoing 94 200 IVRY-SUR-SEINE.

Accesul și utilizarea site-ului www.fmlogistic.com fac obiectul acestor mențiuni legale și prevederilor legale și de reglementare în vigoare. Acestea se aplică oricărui Utilizator care vizitează acest site. Conexiunea către site implică acceptarea deplină a acestora.

PROTECȚIA DATELOR:

Pentru a-ți exercita drepturile asupra datelor tale cu caracter personal sau pentru a afla mai multe despre modul în care folosim datele tale cu caracter personal, te rugăm să consulți politica noastră privind protecția datelor.

FOTOGRAFII/VIDEOCLIPURI:

Fotografiile și videoclipurile disponibile pe site-ul FM Logistic nu pot fi reproduse, redistribuite sau vândute fără acordul scris al editorului site-ului. Prin urmare, utilizarea oricărei imagini fără permisiunea autorului acesteia poate face obiectul unor acțiuni în judecată.

Cu excepția celor menționate altfel, drepturile de autor asupra documentelor și articolelor create pentru acest site reprezintă proprietatea exclusivă a Editorului Site-ului. Reproducerea totală sau parțială a conținutului site-ului este interzisă conform Articolului L.713-2 din Codul francez privind proprietatea intelectuală. Legile care guvernează acest site sunt legile din Franța și tribunalele de jurisdicție sunt tribunalele din Franța.

HYPERLINKURI:

Orice tentativă de transfer de informațiilor către un site terț sau de modificare a informațiilor de pe acest site este interzisă și poate determina Editorul Site-ului să recurgă la inițierea unor proceduri civile sau penale.

Editorul Site-ului nu poate fi responsabil pentru orice hyperlinkuri sau orice alt element informatic utilizat, direct sau indirect, de pe site.  

Editorul Site-ului nu garantează și nu își asumă niciun angajament cu privire la site-urile terțe și nu este responsabil pentru conținutul acestora.

În cazul în care dorești să creezi un link către site-ul FM Logistic, mai întâi trebuie să contactezi Editorul Site-ului pentru a obține autorizația necesară, folosind formularului de contact.

RĂSPUNDERE:

Editorul Site-ului va depune toate eforturile pentru a se asigura că toate informațiile furnizate pe site-ul acestuia sunt corecte și actualizate și că sunt direct relaționate. Cu toate acestea, Editorul nu poate garanta faptul că informațiile conținute sunt complete, exacte, corecte, exhaustive și fără erori.

Editorul Site-ului își rezervă dreptul de a corecta sau edita conținutul acestui site în orice moment și fără notificare.

Editorul Site-ului nu își asumă nicio răspundere privind informațiile de pe site și orice utilizare cu privire la informațiile conținute pe acest site sau obținute ca răspuns la o întrebare adresată prin intermediul acestui site. Editorul nu va fi responsabil în nicio circumstanță pentru daunele directe sau indirecte de orice tip ce rezultă din utilizarea acestui site sau care au legătură  cu acest site. În general, Editorul site-ului declină orice răspundere pentru orice utilizare a acestui site.

Orice tentativă de a transfera informații către un site terț sau de a modifica informațiile de pe acest site este interzisă și poate determina Editorul Site-ului să inițieze proceduri civile sau penale.

Editorul Site-ului nu va răspunde pentru orice hyperlinkuri sau orice alt element informatic utilizat, direct sau indirect, de pe site, iar existența unui link nu va avea efectul de transfer la răspunderii către Editor.

Editorul Site-ului nu garantează și nu se angajează în niciun fel cu privire la site-urile terțe și nu își asumă răspunderea pentru conținutul acestora. Este strict interzisă crearea unui link hypertext către Site fără acordul formal al Editorului Site-ului. 

Editorul Site-ului nu poate garanta și nu garantează faptul că serverul care găzduiește „site-ul” va fi fără viruși și că fișierele disponibile pentru descărcare de pe acest site sau de pe orice site terț nu conțin viruși sau erori operaționale. În măsura în care virușii pot fi transmişi prin Internet, recomandăm utilizatorilor să ia măsurile necesare pentru a-și proteja computerul împotriva oricărei intruziuni și împotriva oricărei probleme de natură tehnică ce poate defecta componentele computerului utilizatorului sau datele ce pot fi stocate pe acesta, În orice caz, Editorul Site-ului sau oricare dintre subcontractanții acestuia nu vor fi răspunzători pentru nicio daună ce poate apărea în timpul conectării și navigării pe site.

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?