Optimizarea lanțului de aprovizionare

End-to-end | Eficiență | Sustenabilitate
 • 35%

  CO2 datorită soluției noastre de grupaj

 • + 2.3 M

  de livrări

 • 1

  Instrument de monitorizare globală

 • + 15

  ani de expertiză în domeniul grupajului de mărfuri

Serviciile noastre de optimizare pentru lanțul de aprovizionare

Mai multe canale de distribuție, costuri de urbanizare și distribuție în creștere, acces masiv la noi tehnologii, cerere în creștere pentru un lanț de aprovizionare sustenabil … Într-o lume în permanentă schimbare, lanțurile de aprovizionare active sunt o necesitate. Cât de repede poate răspunde lanțul tău de aprovizionare la schimbare, indiferent dacă vorbim de adaptarea la comportamentele clienților noi, de un peisaj competitiv în schimbare sau pur și simplu de gestionarea întreruperilor aprovizionării? În oricare dintre aceste cazuri, FM Logistic te poate sprijini și te poate ajuta să faci față noilor provocări.

La FM Logistic, oferim soluții eficiente de optimizare a lanțului de aprovizionare. Serviciile noastre 4PL permit clienților să implementeze strategii și modele pentru ca lanțul de aprovizionare sa fie mai rezistent și mai durabil. Acestea ajută companiile să-și îmbunătățească productivitatea și eficiența prin urmare, să fie mai competitive.

Vrei să reduci costurile prin optimizarea și unificarea logisticii de intrare și de ieșire? Vrei să crești veniturile și profitabilitatea prin satisfacția și loialitatea clienților? Oferim soluții integrate end-to-end pentru a îmbunătăți eficiența și performanța lanțului de aprovizionare. Mai mult decât simplele operațiuni de digitalizare, folosim analiza digitală și analitică pentru a regândi și inova fundamental operațiunile lanțului de aprovizionare și procesele de livrare.


Optimizarea lanțului de aprovizionare înseamnă:

 • Consolidarea stocurilor și, prin urmare, reducerea sarcinii financiare a stocurilor.
 • Îmbunătățirea distribuției între furnizori înseamnă reducerea costurilor, scurtarea timpilor de livrare și îmbunătățirea calității.
 • Optimizarea operațiunilor din depozit (depozitare și manipulare) pentru a îmbunătăți eficiența și utilizarea resurselor.

Să acționăm pentru schimbarea aprovizionării.

Noi credem că asigurarea unui impact pozitiv pentru oameni și planetă este la fel de esențial ca livrarea bunurilor potrivite, la locul și la momentul potrivit. Ne folosim expertiza, inteligența colectivă și cele mai noi tehnologii pentru a ne atinge obiectivul. Astfel inovăm pentru a optimiza în mod constant lanțul de aprovizionare.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Oferă vizibilitate inteligentă a lanțului de aprovizionare și transparență

  Primești analize în timp real și recomandări care pot fi utilizate pentru a reduce riscul de întrerupere, optimizând în același timp rețeaua ta de aprovizionare pe termen lung.

  My-SCM este portalul nostru digital de gestionare a lanțului de aprovizionare. Acesta oferă clienților și echipelor noastre vizibilitatea operatiunilor in timp real

  My-SCM este portalul nostru digital de gestionare a lanțului de aprovizionare.Acesta oferă clienților și echipelor noastre vizibilitatea operatiunilor in timp real
  My-SCM este un serviciu inteligent de optimizare a lanțului de aprovizionare end-to-end, care oferă beneficii semnificative:

  • Îmbunătățește eficiența organizațională prin reducerea sarcinilor administrative,
  • Îmbunătățește capacitatea de reacție prin vizibilitate în timp real, alerte și analize,
  • Reduce întreruperile datorită recomandărilor practice
  • Optimizează-ți rețeaua lanțului de aprovizionare pe termen lung pe baza analizelor.
  Contactează-ne
 • Construiește o rețea logistică performantă cu soluții tip turn de control

  Oferta noastră 4PL, inclusiv Turnul de control al lanțului de aprovizionare, oferă o perspectivă asupra lanțurilor tale de aprovizionare, supraveghind toate depozitele, liniile de transport maritim, expeditorii și agenții. Este un hub central care oferă vizibilitate completă (producție, distribuție, transport etc.) și analize în timp real pentru a gestiona performanța logistică și a controla costurile. Acționăm ca o interfață unică între toate aspectele lanțului tău de aprovizionare și companie. Ne străduim să îți facem afacerea mai eficientă și mai receptivă, îmbunătățind constant nivelurile serviciilor oferite clienților.

  Turnul de control al lanțului de aprovizionare, un instrument avansat și unic:

  • Soliciți planificarea fluxurilor de intrare și ieșire
  • Accesezi vizibilitatea globală a inventarului și a modificărilor de stare
  • Monitorizezi indicatorii cheie de performanță și alertele;
  • Gestionarea transportatorului (KPI-uri economice și monitorizarea calității; controlul facturilor și plăți);
  • Urmărești traseul bunurilor;
  • Gestionezi și raportezi reclamațiile.
  • Efectuezi externalizarea administrativă (auto-facturare, consolidare facturi, ….).
  Contactează-ne
 • Adaugă agilitate și eficiență pentru lanțul tău de aprovizionare cu soluțiile noastre eficiente de grupaj

  Grupajul este o soluție de colaborare în care diferiți operatori industriali împart infrastructuri, resurse logistice și de transport. Un concept inovator dezvoltat și pus in practică de FM Logistic de la începutul anilor 2000 pentru o mai mare fiabilitate și eficiență în lanțurile de aprovizionare. Soluția noastră constă în gruparea fluxurilor de la diferiți producători cu produse finite compatibile livrate către aceleași rețele de distribuție.

  Conceptul de grupaj oferă numeroase avantaje clienților FM Logistic:

  • O mai buna calitate și prospețime a produselor pe rafturi, nivel optimizat de inventar în depozite datorită frecvențelor mai mari de livrări către mai multe puncte.
  • Amprentă carbonică redusă și costuri de distribuție optimizate datorită sinergiilor obținute din gruparea diferiților clienți FM în aceleași camioane.

  Fie că produsele tale provin dintr-unul din depozitele noastre, fie dintr-o altă locație, avem soluții de grupaj personalizate pentru orice nevoie.

  Contactează-ne
 • Optimizează eficiența și sustenabilitatea lanțului tău de aprovizionare cu soluția Sub un singur acoperiș

  Soluțiile noastre sub un singur acoperis sunt concepute pentru intregul flux operational și vin in sprijinul strategiei de livrare pe un singur canal. În depozitele noastre, punem resursele sub un singur acoperiș pentru a oferi clienților noștri o gestionare dinamică și flexibilă a echipelor și resurselor în funcție de nevoile acestora. Gestionăm toate activitățile tale (depozitare, manipulare, ambalare, vămuire, transport) sub un singur acoperiș pentru a optimiza costurile și a putea beneficia de cele mai bune servicii operationale.

  FM Logistic a creat o sincronizare avansată a fluxurilor B2B și B2C în locațiile sale pentru a optimiza și raționaliza procesarea diferitelor fluxuri destinate diferitelor canale fără întrerupere.

  Contactează-ne

Te interesează serviciile noastre de optimizare a lanțului de aprovizionare?

Ai nevoie de ajutor pentru optimizarea lanțului de aprovizionare pentru a face față noilor provocări? Contactează-ne și vom explora împreună cele mai bune soluții care pot fi implementate!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?