• Alătură-te echipei!

Ești talentat și ambițios?

Biroul nostru și echipele de suport au nevoie de tine! Vino să faci parte din dezvoltarea unui lider global în domeniul logisticii angajat într-un viitor durabil. Alătură-te FM Logistic și contribuie la extinderea sa.

Cariera ta la FM Logistic

 • Provocări semnificative

  Lanțurile de aprovizionare și logistica joacă un rol esențial și central în economie, în societatea noastră și în construirea unei lumi mai durabile.

 • Un mediu inovator

  Suntem o companie angajată să oferim un mediu sigur și să ne îmbunătățim condițiile de lucru prin inovații pentru sănătatea și bunăstarea echipelor noastre.

 • O afacere bazată pe echipe

  Împuternicirea echipelor noastre este misiunea noastră zilnică. Suntem o comunitate globală și incluzivă. Suntem mai puternici împreună și credem că asta este cheia succesului.

 • Oportunități de carieră

  Industria noastră dinamică oferă multe oportunități de învățare și dezvoltare reală a carierei prin progres sau mobilitate a locurilor de muncă, cu avantaje și beneficii atractive.

 • Experiență excelentă a angajaților

  Cultura noastră corporativă oferă un respect și o considerație de neprețuit angajaților. Ca atare, toate hub-urile noastre au o echipă dedicată pe teren, de la resurse umane la management, care vine în sprijinul tău în fiecare zi.

Ce oferim

 • Mobilitate

  La FM Logistic,oferim o varietate de provocări și încurajăm angajații să profite de noi oportunități în cadrul grupului. De aceea, am pus în aplicare măsuri de sprijin pentru a încuraja și promova mobilitatea internă.

 • Instruire

  Deoarece suntem dedicați dezvoltării angajaților noștri, am creat propria noastră universitate internațională corporativă: Universitatea FM.

  Promovarea excelenței operaționale și manageriale, cele mai bune relații cu clienții și inovație: misiunea Universității FM completează programele de instruire deja cuprinzătoare organizate de echipele de formare din cele 14 țări în care activăm. Indiferent de planurile tale referitoare la muncă și carieră, există programe internaționale de formare care să se potrivească oportunităților tale de dezvoltare și să îți permită să lucrezi cu colegi din alte țări într-un mediu bogat multicultural. Așadar, alătură-te grupului nostru de talente și fii unul dintre viitorii lideri ai FM Logistic!

Alătură-te echipei!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?