Produse cosmetice și parfumerie

Soluțiile noastre logistice sunt adaptate pentru piața produselor cosmetice si de parfumerie. Siguranța, durabilitatea și capacitatea de a face față diferitelor rute către piață sunt prioritățile noastre principale pentru a stimula schimbarea lanțului de aprovizionare pentru sectorul produselor cosmetice si de parfumerie

Soluțiile noastre logistice sunt adaptate pentru piața produselor cosmetice si de parfumerie. Siguranța, durabilitatea și capacitatea de a face față diferitelor rute către piață sunt prioritățile noastre principale pentru a stimula schimbarea lanțului de aprovizionare pentru sectorul produselor cosmetice si de parfumerie

 • 14

  țări

 • 17%

  din cifra de afaceri FM Logistic Global

 • + 30

  ani de experiență în co-ambalare

 • 20

  site-urile saleo

Serviciile noastre de logistică pentru produsele cosmetice și parfumerie

Există diferite provocări sau oportunități cu care se confruntă industria produselor cosmetice și de parfumerie. Moda în continuă schimbare, produsele de calitate la prețuri accesibile sau experiență de cumpărături personalizată sunt unele dintre acestea.

Mai mult, tehnologia, considerentele privind sustenabilitatea și produsele noi schimbă așteptările consumatorilor. De aceea, companiile de produse cosmetice trebuie să țină seama de transport și logistică pentru a ușura orice provocare pe termen lung a lanțului de aprovizionare și a cererii.

FM Logistic îi ajută pe clienții săi să dezvolte produse și modele de lanț de aprovizionare care să răspundă cerințelor în creștere ale consumatorilor și așteptărilor ridicate pentru experiența mărcii. Oferim un portofoliu larg de servicii de logistică de înaltă calitate pentru produse cosmetice și de parfumerie de la realizarea unui canal unic, la soluții globale de transport sau de ambalare, adaptate acestui segment, permițând mărcilor să își reflecte imaginea și angajamentele față de oameni și de mediul inconjurator din lanțul lor de aprovizionare.

Hai să schimbăm împreună lanțul de aprovizionare

Încurajăm mărcile consacrate să regândească produsele, ambalajele, responsabilitatea față de mediu și căile spre piață. Companiile trebuie să implementeze lanțuri de aprovizionare din ce în ce mai inovatoare pentru a-și menține avantajul competitiv. Hai să împărtășim opinii și să construim împreună soluții

Contactează-ne

Reușim împreună

Garantăm siguranța lanțului tău de aprovizionare

La FM Logistic, siguranța este în centrul preocupărilor noastre. De la transport până la depozitare, depunem toate eforturile pentru a oferi clienților noștri cele mai sigure soluții disponibile. Gestionarea mărfurilor periculoase și asigurarea unui mediu sigur, trasabil și conform în orice moment fac parte din expertiza noastră.

Mărfurile tale sunt tratate cu cea mai mare atenție și conform celor mai stricte standarde: gestionarea mărfurilor periculoase, controlul accesului, sisteme anti-intruziune, selecție riguroasă și gestionarea personalului. Fiecare depozit FM Logistic are o persoană dedicată responsabilă cu gestionarea mărfurilor periculoase, de la respectarea regulilor de depozitare până la instruirea angajaților. Ca parte a angajamentului nostru continuu de a oferi cele mai bune soluții, avem 20 deplatforme conforme cu directiva Seveso și suntem primul proprietar de locații Seveso din Franța.

FM Logistic implementează proceduri standard foarte ridicate pentru clienții săi, pe toate platformele, pentru a asigura operațiuni de înaltă calitate și siguranța produsului. Cu tehnologia noastră blockchain, asigurăm o trasabilitate completă de la produs la consumator. Eficiența și performanța clienților noștri este prioritatea noastră

Transformă operațiunile logistice într-o componentă cheie a strategiei tale.

La FM Logistic, vrem să facem mai multe pentru mediul înconjurător. Lucrăm continuu la modalități inovatoare de a acționa pentru schimbarea aprovizionării. În ceea ce privește soluțiile noastre de transport, propunem clienților noștri rute dar și vehicule mai ecologice. De exemplu, soluția noastră pentru ultimul kilometru utilizează mijloace de transport sustenabile pentru distribuția noastră urbană.

De la vehiculele cu hidrogen la bicicletele de marfă, folosim soluții de transport ecologice pentru a se potrivi așteptărilor clienților. Mai mult decât soluțiile noastre de transport, ne dezvoltam continuu pentru a fi lideri prin activitățile noastre de depozitare. Platformele noastre sunt conforme cu cele mai înalte standarde în ceea ce privește sustenabilitatea și promovăm depozite fără emisii de carbon.

La FM Logistic, depunem toate eforturile pentru a ne susține oamenii. Am creat un program special de incluziune socială, cum ar fi FMEA, pentru a ajuta populațiile specifice să aibă acces la muncă și ucenicie. Nu facem nicio diferență și ne străduim să oferim aceeași oportunitate tuturor, lucrând împreună pentru a atinge același obiectiv: un viitor mai bun.

Multiplici, unești, personalizezi și câștigi.

Serviciile noastre logistice pe un singur canal pentru sectorul produselor cosmetice și parfumerie cuprind mai multe rute către piață într-un singur lanț de aprovizionare. Facilitează oportunități de optimizare, eficientizare a procesării și realizarea sinergiilor diferitelor fluxuri către diferite canale și piețe fără întrerupere.

Gestionarea fluxurilor B2B și B2C este realizată rapid și eficient. Fie că vrei să accelerezi lansarea unui nou canal sau să asiguri creșterea unui canal existent, soluția este lanțul de aprovizionare unic.

Combinarea canalelor într-un singur flux permite valorificarea lanțurilor de aprovizionare stabilite, oferind mai multă stabilitate, viteză și sinergii. Din același motiv, dezvoltăm și soluțiile noastre „One Roof”, permițând producătorilor și distribuitorilor de produse pentru frumusețe și lux să împărtășească aceleași premise. Datorită acestor soluții, facem un pas înainte spre unificarea depozitării și transportului, eliminând etapele inutile și combinând transporturile atunci când este cazul.

Știm că despachetarea, livrarea și personalizarea ambalajelor contribuie foarte mult la imaginea companiei. În calitate de expert consacrat în ambalare și manipulare din Europa, oferim o gamă largă de soluții de adaptate fiecărui tip de client. Scopul nostru este de a armoniza experiența de marcă cu angajamentele acesteia prin soluții fără plastic pentru comerțul electronic, valorificând expertiza noastră în proiectarea ecologică a ambalajelor.

Descoperă ofertele noastre

Ai nevoie de ajutor pentru logistică?

Ești implicat în sectorul comerțului cu produse cosmetice și parfumerie și întâmpini dificultăți cu lanțul tău de aprovizionare? Contactează-ne și vom găsi soluția perfectă pentru nevoile tale!

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?