Produse si echipamente medicale

Siguranța persoanelor, trasabilitatea produselor și respectarea cerințelor de reglementare sunt obligatorii. La FM Logistic, mergem dincolo de valorificarea soluțiilor inovatoare asigurate de experiența vastă a diviziei de sănătate.

Siguranța persoanelor, trasabilitatea produselor și respectarea cerințelor de reglementare sunt obligatorii. La FM Logistic, mergem dincolo de valorificarea soluțiilor inovatoare asigurate de experiența vastă a diviziei de sănătate.

 • 75,000

  m² de spațiu de depozitare dedicat

 • 7

  operațiuni dedicate sectorului farmaceutic

 • 15

  ani de creștere

 • 1.5 M

  milioane de livrări pe an (transport)

Soluțiile noastre de logistică pentru sănătate

Sectorul medical trece printr-o perioadă de transformare intensă. Producătorii, centrele de cercetare, spitalele și profesioniștii din domeniul medical se confruntă cu creșteri de prețuri, complexități și riscuri. De asemenea, industria se confruntă cu provocări din cauza schimbării grupurilor țintă de boli, a dezvoltărilor științifice și a reglementărilor din ce în ce mai complexe. Deoarece viețile sunt adesea în joc, logistica farmaceutică necesită servicii adaptate fiecărei nevoi, combinând disciplina profesională, excelența operațională și îmbunătățirea continuă.

Medicamentul sau dispozitivul medical potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit, în condiții de siguranță și în deplină conformitate cu regulamentele: nimic nu este mai vital decât performanța logistică atunci când trebuie să oferim profesioniștilor din domeniul sănătății mijloacele de a-și trata pacienții.

Acum 15 ani, am considerat că logistica medicală era suficient de specifică pentru a putea fi tratată de echipe și resurse de experți specifici. Acesta este motivul pentru care am creat divizia de sănătate FM Logistic, regrupând personalul și sediile noastre, care se ocupă în mod dedicat de operațiuni specifice produselor farmaceutice și dispozitivelor medicale

În calitate de expert recunoscut în logistică, transport și depozitare, ne străduim să dezvoltăm soluții inovatoare de logistică medicală care să ajute companiile să fie mai eficiente. Avem birouri în 14 țări care oferă operațiuni dedicate, cu expertiză în cerințele de logistică din industria farmaceutică. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, oferind în fiecare zi soluții durabile și complete pentru lanțul de aprovizionare: de la baxuri la paleți, de la pachete la camioane complete, pentru intreaga rețea de distribuție farmaceutică: distribuitori și companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, clinici și spitale, laboratoare, farmacii și pacienți.

Divizia de sănătate FM Logistic este furnizorul pe care te poți baza pentru a face față provocărilor unice ale vizibilității, a lanțului de aprovizionare omnicanal și a respectării reglementărilor cerute de produsele sensibile.

Operăm la nivel local pentru a acționa la nivel global.

Indiferent unde ne aflăm, luăm măsuri pe plan local, susținute de puterea unui grup internațional. Modelul nostru One FM ne permite să ne adaptăm activitățile în funcție de realitățile și piețele locale. Ne diferențiem pentru clienții și angajații noștri și jucăm un rol pozitiv în fiecare regiune în care activăm.

Contactează-ne

Cum vă putem ajuta cu logistica medicală?

Lanț de aprovizionare sigur datorită reglementărilor și controlului temperaturii

FM Logistic implementează proceduri cu standarde ridicate pentru clienții săi, pe toate platformele. Pentru manipularea produselor farmaceutice (produse cu temperatură controlată, produse psihotrope etc.) și a dispozitivelor medicale oferim un mediu sigur și conform, asigurând operațiuni de înaltă calitate și siguranța produselor.

Bunurile tale sunt manipulate cu cea mai mare atenție și la cele mai înalte standarde internaționale și locale: proceduri specifice și documentate, controlul zonelor restricționate, sisteme anti-intruziune, selecție și pregătire riguroasă a personalului, control al temperaturii atât în ​​depozite, cât și în transport. Păstrăm integritatea produselor tale prin manipularea și urmărirea specială, inclusiv trasabilitatea completă a livrărilor, soluții frigorifice pentru medicamente, protecție împotriva furtului și falsificării și prin respectarea tuturor reglementărilor legale.

Soluțiile noastre pentru lanțul de aprovizionare din sectorul medical garantează livrarea in siguranță a produselor sensibile. FM Logistic oferă soluția potrivită pentru depozitarea și livrarea produselor clienților noștri. Indiferent de locație, oferim clienților noștri platforme dedicate care se potrivesc nevoilor lor. Punem la dispoziție trei niveluri de temperatură diferite în depozitele noastre:

 • Rece: depozitare între 2 ° C și 8 ° C
 • Ambientală: depozitare între 15 ° C și 25 ° C
 • Congelare: -20 ° C

Monitorizăm și controlăm temperatura și umiditatea cu senzori WIFI, sistem computerizat BMS (Building Management System) și sistem de alarmă bazat pe GMS.

Optimizează disponibilitatea și securitatea produselor printr-o verificare riguroasă în timp real a lanțului de aprovizionare

Pentru siguranța pacienților și capacitatea de reacție, industria medicala are nevoie de trasabilitate deplină pentru a asigura vizibilitatea și controlul activităților lor pe tot parcursul lanțului de aprovizionare.

FM Logistic utilizează toate soluțiile dedicate pentru gestionarea și controlul lanțului de aprovizionare din domeniul sănătății. Aceste soluții oferă informații despre monitorizare, locație și performanță, asigurând vizibilitatea deplină a operațiunilor de depozitare și distribuție, precum și gestionarea proactivă a oricărei defecțiuni.

În plus, FM Logistic îndeplinește cele mai recente cerințe privind trasabilitatea și serializarea produselor, precum și monitorizarea completă a temperaturii atunci când este necesar.

Trasabilitatea fluxurilor și integritatea produselor sunt asigurate prin depozite validate, procese de ambalare și distribuție secundare, precum și sisteme de informații conforme cu regulile Pharma. Echipele FM Logistic sunt instruite pentru mize farmaceutice majore, iar farmaciștii din locații se asigură că operațiunile se desfășoară în conformitate cu bunele practici de fabricație și distribuție.

Optimizează-ți rețeaua cu soluții regionale și internaționale moderne.

Profesioniștii din domeniul sănătății caută soluții pentru lanțul de aprovizionare care să se potrivească strategiilor lor de distribuție a produselor: distribuție centralizată de stocuri și distribuție regională, vânzări directe către farmacii, livrare către spitale etc.

Operațiunile și amprenta diviziei de sănătate FM Logistic îți permit să depozitezi și să distribui produsele în cele mai bune condiții posibile și în deplină conformitate cu reglementările internaționale și locale, precum și cu cele mai înalte standarde.

Amprenta noastră geografică ne permite să îți oferim atât soluții interne, cât și regionale. Pentru a dezvolta o abordare regională, am creat două soluții combinate:

 • Platforme regionale care funcționează ca hub-uri.
 • Transport regional.

Cu ani de experiență în ambalare, divizia FM Logistic este în măsură să ofere soluții logistice consistente pentru a optimiza ambalarea secundară și opțiuni durabile de afișare. Te ajutăm să crești vânzările, promovând în același timp un lanț de aprovizionare mai responsabil. Propunem o gamă largă de soluții pentru personalizarea ambalajelor secundare, etichetarea, etichetarea GMP și diferențierea ulterioară. Toate operațiunile noastre de ambalare secundară sunt conforme cu Buna Practică de Fabricare (GMP).

Descoperă ofertele noastre

Ai nevoie de ajutor în logistică?

Ești implicat în sectorul medical și întâmpini dificultăți cu lanțul tău de aprovizionare? Contactează-ne și vom găsi soluția perfectă pentru nevoile tale!

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?