• Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine!

Ai talent și ambiție? 

Grozav! Biroul nostru și echipele de asistență au nevoie de tine! Vino să faci parte din dezvoltarea unui lider global în domeniul logisticii angajat într-un viitor durabil. Alătură-te FM Logistic și contribuie la extinderea sa.

Funcții operaționale sau de asistență? Depozitare, transport sau ambalare si manipulare? Vânzări, resurse umane, finanțe, juridic, marketing. Te așteaptă o varietate de poziții și oportunități de dezvoltare interesante.

Nu există o carieră standard la FM Logistic. Cariera ta va fi orice vei decide să faci!

5 motive pentru a începe cu noi

 • Sarcini interesante și provocatoare

  Contribuie la dezvoltarea noastră internațională prin transformare și inovație pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților noștri, creșterea comerțului electronic și a distribuției pe un singur canal.

 • Un proces de integrare personalizat

  Vrem să te simți parte a FM Logistic încă din prima zi. De aceea, suntem bucuroși să îți sărbătorim sosirea cu un proces de integrare personalizat conceput doar pentru tine.

 • Un mediu prietenos și de susținere

  Alătură-te unei companii globale care și-a păstrat moștenirea familială, preocupându-se de succesul și bunăstarea angajaților săi și angajându-se să-și facă mediul de lucru cât mai ofertant.

 • Management de susținere

  Ca parte a unei echipe dinamice, vei putea lucra la proiecte la scară largă în deplină autonomie, beneficiind în același timp de contact și asistență privilegiate cu un manager dedicat și un consilier HR.

 • Un centru de învățare, Universitatea FM

  Învățarea nu se oprește niciodată, motiv pentru care oferim angajaților noștri propria noastră universitate internă și numeroase oportunități de accelerare a carierei pentru talentele noastre.

Programele noastre pentru tinere talente

 • International

  Future Moves, programul nostru internațional pentru absolvenți

  Dacă sunteți un tânăr profesionist în căutarea unei trambuline pentru cariera dumneavoastră internațională, ați ajuns la locul potrivit! Programul Future Moves vă oferă o oportunitate unică de a lucra timp de 24 de luni în cadrul unor misiuni cu miză mare într-un mediu internațional.

 • International

  Programul internațional de stagii

  Aveți sub 28 de ani și sunteți cetățean al unui stat membru al Uniunii Europene sau al unei alte țări din Spațiul Economic European? Programul de stagii internaționale (VIE, "Volontariat international en entreprise") este principala referință pentru a începe o carieră internațională.

 • International

  Stagii de practică și ucenicie

  Cu experiența și ambițiile sale, FM Logistic oferă un cadru privilegiat studenților prin stagii de practică și stagii de lucru. Profitați de o experiență de învățare bogată, care vă permite să îmbinați dezvoltarea personală cu cea profesională.

Aplică acum

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?