Industrie

În calitate de furnizori principali pe piața industriei, punem la dispoziție soluții competitive care să țină cont de nevoile specifice ale clienților noștri. FM Logistic sprijină și oferă performanță, securitate și agilitate pentru lanuţurile de aprovizionare.

În calitate de furnizori principali pe piața industriei, punem la dispoziție soluții competitive care să țină cont de nevoile specifice ale clienților noștri. FM Logistic sprijină și oferă performanță, securitate și agilitate pentru lanuţurile de aprovizionare.

 • 25

  de ani de experiență cu parteneri din industrie

 • 100%

  Program LED pentru toate depozitele noastre

 • 20%

  emisii de CO2 pe parcursul întregului ciclu de viață al unei platforme FM Logistic certificate.

 • 60%

  din fluxurile de transport care îndeplinesc standardele Euro 5 sau mai mari sau energia alternativă

Logistică industrială

Sectorul industrial este din ce în ce mai divers și complex, gestionând de la materii prime, produse chimice și materiale de specialitate, componente foarte sofisticate și mașini industriale, până la produse electrice și electronice de consum.

Cea mai recentă (R)evoluție a sectorului industrial este susținută de conceptul „Industria 4.0”, bazat în principal pe inteligență artificială și dispozitive conectate, schimbarea comportamentului în B2C și B2B și evoluția în creștere către un model de „service” al produselor, adică vânzarea de acțiuni și servicii, dincolo de produse. Producătorii trebuie să se concentreze acum pe eficiența lanțului de aprovizionare pentru o mai bună disponibilitate a produselor lor, precum și pe optimizarea performanței serviciilor asociate acestora.

Companiile se confruntă cu provocări logistice majore. Optimizarea ofertei fabricilor, producția la cerere, personalizarea „mărfurilor”, optimizarea stocurilor, prognozarea și limitarea riscurilor asociate lanțului de aprovizionare sunt câteva dintre provocările producătorilor. În plus, creșterea conștientizării ecologice prin dezvoltare sustenabilă împinge companiile să lucreze la strategii logistice noi.

Aceste noi provocări au un impact asupra lanțului lor de aprovizionare.

În calitate de specialiști in transport și depozitare oferim soluții specifice industriei pentru a acoperi întregul lanț de aprovizionare, de la logistica de intrare, din interiorul depozitului și de ieșire, pana la livrare și logistica inversă. Cu soluțiile noastre de turn de control, optimizăm și oferim vizibilitate deplină asupra tuturor fluxurilor logistice.

Expertiza noastră în depozitare, manipulare, personalizare / diferențiere întârziată, transport și distribuție asigură un lanț de aprovizionare fără greșeală, angajat în excelența operațională și îmbunătățirea continuă. Combinând expertiză, consultanță și managementul global al lanțului tău de aprovizionare, îți optimizăm structura existentă și anticipăm nevoile tale în permanentă schimbare. FM Logistic investește în inovație pentru a oferi logistică industriilor, soluții de transport, asamblare și ambalare care răspund cerințelor fluctuante ale consumatorilor, creșterii comerțului electronic și distribuției pe un singur canal.

Să reducem impactul asupra mediului

La FM Logistic, obiectivul principal este dezvoltarea durabilă pentru clienții noștri. Oferim clienților noștri diferite soluții durabile pentru a răspunde nevoilor lor. De exemplu, regândim oferta de ambalare pentru a optimiza amprenta de carbon a produselor clienților noștri. Mai mult, propunem clienților noștri alternative în ceea ce privește transportul. La FM Logistic, putem furniza diferite tipuri de vehicule: de la electric la hidrogen, prin biocombustibil, ne angajăm să găsim întotdeauna modalități noi de a reduce impactul activităților noastre asupra mediului.

Contactează-ne

Soluțiile noastre de lanț de aprovizionare pentru industrie vă ajută să vă mențineți avantajul competitiv

Transformă logistica și distribuția industrială într-un atu major pentru dezvoltare durabilă

În calitate de furnizor de încredere, FM Logistic îți oferă depozite sustenabile.Garantăm siguranța mărfurilor tale în depozitele noastre (datorită acordurilor / certificărilor) și distribuția lor. FM Logistic susține procesul de schimbare a ambalajelor. Toate soluțiile noastre pentru partenerii industriali sunt acum construite pentru a optimiza dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor lor. Prin intermediul rețelei noastre de parteneri de transport, suntem alături de tine cu cele mai bune sfaturi și exploatăm împreună oportunitățile de optimizare a distribuției pe un singur canal, inclusiv servicii ecologice pentru a reduce amprenta de carbon și consumul de energie al companiei.

Logistică adaptată nevoilor specifice din industrie

Eficiența și performanța afacerii tale reprezintă prioritatea noastră. Pentru producători, asigurăm depozitare, personalizare și distribuție, acoperind o gamă largă de produse:

 • Echipamente și bunuri de infrastructură,
 • Bunuri de larg consum,
 • Produse chimice și periculoase,
 • Dispozitive medicale.
Depozitele FM Logistic sunt conforme cu reglementările internaționale și locale și pot fi adaptate nevoilor tale de gestionare a produselor. Construim depozitele noastre multi-clienți în zonele geografice cele mai potrivite pentru afacerea ta și în conformitate cu reglementările din sectorul în care activezi.

Conceptul ”Sub un singur acoperiș” pentru o gestionare eficientă și flexibilă a resurselor

În depozitele noastre grupăm resursele sub un singur acoperiș: echipe, echipamente și activități în beneficiul clienților noștri. Asigurăm o gestionare dinamică și flexibilă a echipelor și resurselor noastre în funcție de nevoile fiecăruia acoperind diferite activități: depozitare, asamblare, ambalare, co-producție, preluarea și finalizarea comenzilor.

FM Logistic a implementat un principiu avansat de sincronizare între clienți și activități. Oferim spații de depozitare care pot fi adaptate nevoilor clienților pentru a reduce lipsa stocurilor, a inventarelor și pentru a crește eficiența. Dar și operațiuni multiple sub același acoperiș, pentru a reduce fluxurile de produse. Ne străduim să optimizăm eficiența lanțului de aprovizionare pentru diferite industrii, construind în același timp soluții responsabile și ecologice, oferind la cerere o optimizare a inventarului pentru locații multiple și distribuție pe un singur canal.

Descoperă ofertele noastre

Ai nevoie de ajutor în logistică?

Ești implicat în sectorul industrial și întâmpini dificultăți cu lanțul tău de aprovizionare? Contactează-ne și vom găsi soluția perfectă pentru nevoile tale!

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?