• Alăturați-vă operațiunilor noastre

Dacă ești în căutarea unor sarcini cu impact ridicat, ai ajuns în locul potrivit!

La FM Logistic, îți oferim provocări in industria lanțului de aprovizionare care se află la intersecția tehnologiilor de vârf, a proceselor puternice și a domeniilor de expertiză solicitante.
Oamenii noștri sunt cel mai valoros atu al nostru. Alătură-te depozitelor noastre, dezvoltă-ți abilitățile și beneficiezi de management bazat pe respect, considerație și condiții de lucru sigure.

Cariera ta la FM Logistic

 • Provocări semnificative

  lanțurile de aprovizionare și logistica joacă un rol esențial și central în economie în societatea noastră și în construirea unei lumi mai durabile.

 • Un mediu inovator

  Suntem o companie angajată să oferim un mediu sigur și să ne îmbunătățim condițiile de lucru prin inovații pentru sănătatea și bunăstarea echipelor noastre.

 • O afacere bazată pe echipe

  împuternicirea echipelor noastre este misiunea noastră zilnică. Suntem o comunitate globală și incluzivă. Suntem mai puternici împreună și credem că asta este cheia succesului.

 • Oportunități de carieră

  Industria logisticii este dinamică oferă multe oportunități de învățare și dezvoltare reală a carierei prin progres sau mobilitate a locurilor de muncă, cu avantaje și beneficii atractive.

 • Experiență excelentă a angajaților

  Cultura noastră corporativă oferă un respect și o considerație de neprețuit angajaților. Ca atare, toate hub-urile noastre au o echipă dedicată pe teren, de la resurse umane la management, care vine în sprijinul tău în fiecare zi.

Ce oferim

 • Mobilitate

  La FM Logistic, vrem să oferim o varietate de provocări și să încurajăm angajații să profite de noi oportunități în cadrul grupului. De aceea, am pus în aplicare măsuri de sprijin pentru a încuraja și promova mobilitatea internă.

 • Instruire

  FM Logistic își propune să identifice și să dezvolte talentele fiecărui angajat. Acesta este motivul pentru care, în fiecare an, finanțăm acțiuni de formare și dezvoltare a abilităților pentru echipele noastre.

  În medie, un angajat FM Logistic beneficiază de 3,5 acțiuni de instruire pe an. Există multe soluții de învățare: internă sau externă, învățare față în față sau la distanță, individuală sau colectivă, certificare sau absolvire, platformă e-learning (FM University Online), clasă virtuală, învățare rapidă, îndrumare, seminarii, conferințe, MOOC …

  Toate aceste acțiuni, susținute de digitalizare, contribuie la crearea unui mediu stimulativ, astfel încât toată lumea să progreseze și să evolueze împreună cu compania.

Alătură-te echipei!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?