FM Romania Freight Forwarding
FM Romania Freight Forwarding

Procesul de divizare parțială, finalizat

FM România dezvăluie finalizarea divizării parțiale.

Pe Iulie 2, 2024

Iulie 2024: FM Romania anunță finalizarea procesului de divizare parțială care implică transferul unei părți din patrimoniul său, care corespunde serviciilor de transport internațional, către societatea beneficiară, FM Romania Freight Forwarding.

Suntem încântați să anunțăm finalizarea cu succes a procesului de divizare parțială prin transmiterea cu titlu universal a unei părți din patrimoniul societății FM Romania, care corespunde activității de prestare de servicii de transport internațional, astfel cum este detaliat în Proiectul de Divizare din data de 09.05.2024, către FM Romania Freight Forwarding, începând cu data de 30 iunie 2024.

FM Romania Freight Forwarding va opera ca o entitate independentă, dedicată prestării serviciilor de transport internațional, în timp ce FM Romania va continua să presteze servicii de transport domestic și logistică. Această separare permite atât FM Romania cât și FM Romania Freight Forwarding să se concentreze pe punctele forte și să accelereze traiectoriile de creștere specifice fiecărei afaceri, respectiv transport domestic & logistică și transport internațional.

Suntem încrezători că această decizie strategică va deschide noi oportunități și va conduce către succesul sustenabil al ambele entități.

Vă mulțumim pentru încrederea și parteneriatul continuu.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?