Design Lean

Sustenabilitate | Inginerie | Aprovizionare

Soluțiile noastre de ambalare Lean Design

Fie că este vorba despre o promoție, un produs personalizat sau intrarea pe o piață nouă, procesul de lansare a unui nou produs este destul de lung și necesită o gamă de servicii diferite. Odată ce ideea a fost lansată pentru marketing, aceasta este transmisă unui designer de ambalaje pentru achiziționare. Apoi, este trimis managerilor de logistică, care scot la licitație pentru externalizarea serviciului către profesioniști în logistică.

Conștientizând toate aceste provocări, FM Logistic a dezvoltat o nouă ofertă complet integrată, Lean Design și Co-Pack. Această soluție completă, la cheie, permite clienților noștri să propună o plasare rapidă și atractivă a raftului pentru a-și spori vânzările.

Proiectăm și să utilizăm împreună lanțul de aprovizionare responsabil

La FM Logistic, colaborăm cu furnizorii noștri de tehnologie de ambalare și soluții pentru a crea modele de lanț de aprovizionare responsabile. Soluțiile noastre de ambalare cu design Lean sunt inovatoare, sustenabile și ecologice. În calitate de experți în logistică și cetățeni, ne-am angajat să reducem impactul nostru și al clienților noștri asupra mediului și să promovăm soluții de ambalare mai responsabile.

Soluțiile noastre pentru tine

 • O soluție all-inclusive, care economisește timp și reduce costurile

  Promoțiile sunt cel mai eficient mod de a oferi consumatorilor o ofertă bună. Acestea oferă o modalitate puternică pentru firme de a crește cota de piață. De aceea, FM Logistic a dezvoltat soluții de ambalare flexibile și agile, care ajută clienții să reducă timpul de comercializare și să crească vânzările. Procesul nostru complet de dezvoltare pentru ambalare și loturi promoționale este all inclusive. Folosind software-ul de proiectare 3D și un singur punct de contact, soluțiile noastre sunt flexibile, viabile din punct de vedere industrial și testate la scară largă. Ajutăm clienții să economisească timp și bani simplificând procesul decizional și accelerând implementarea fazei operaționale, evitând întârzierile și costurile suplimentare legate de transport.

  Aflați mai multe despre soluția noastră de co-ambalare
 • Crește vânzările cu soluțiile noastre de proiectare ecologică și oferă un impact pozitiv

  În calitate de expert recunoscut în logistică, ne străduim să îți înțelegem nevoile, să propunem soluții de ambalare mai durabile, care să aducă plus valoare produselor, să respecte imaginea mărcii și să surprindă în mod plăcut clienții.

  Soluțiile noastre oferă un ambalaj reproiectat pentru a optimiza impactul produsului asupra mediului devenind astfel o alternativă ecologică. Fiecare dintre propunerile noastre include o soluție de ambalare mai puțin poluantă. Ambalajul este optimizat, reciclabil și reciclat. Folosim expertiza noastră pentru a lua în considerare impactul logistic și de sfârșit de viață pentru ambalaje reutilizabile. De asemenea, propunem proactiv o soluție inovatoare care vizează utilizarea limitată a plasticului: comercializăm o gamă largă de soluții fără plastic, folosim materiale plastice bio și ne propunem să eliminăm substanțele periculoase (PVC etc.). Misiunea noastră este de a reduce impactul ambalajelor asupra mediului (greutate redusă, volum redus, materiale cu emisii reduse etc.) și să participăm activ la economia circulară.

  Contactează-ne
 • Ambalaje moderne și inovatoare pentru optimizarea costurilor

  Ambalajul realizat prin Lean Design reprezintă fuziunea a două principii: tehnologie ecologică de ultimă generație, care utilizează cele mai noi modele 3D și software de design grafic. Proiectăm ambalaje compatibile cu liniile mecanizate.

  Principiul unui singur punct de contact pe tot parcursul proiectului are impact pozitiv asupra relevanței și calității ofertelor propuse. Serviciile noastre inovatoare și complete de proiectare a ambalajelor Lean îndeplinesc cerințele clienților și permit firmelor să adauge valoare produselor lor, să stimuleze vânzările și să reducă costurile în toate punctele lanțului.

  Contactează-ne

Interesat de ambalarea Lean Design?

Cum pot serviciile noastre de ambalare Lean Design să îți ajute afacerea să devină mai eficientă? Contactează-ne și află cum putem lucra împreună.

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?