Depozitare

Sinergie | Construcții avansate | Personalizare

Soluțiile noastre de depozitare

Profitul, optimizarea costurilor, agilitatea, reducerea riscurilor … există atât de multe avantaje în externalizarea serviciilor de depozitare. Externalizând această activitate a businessului către furnizori externi de logistică, îți asiguri competențe specifice fără a fi nevoie să suporți costuri structurale.

FM Logistic oferă cele mai bune soluții de depozitare, cu un lanț de aprovizionare mai responsabil și mai agil ca niciodată. Depozitele noastre sunt versatile și, ne permit să grupăm sub același acoperiș clienții cu mărfuri din diferite categorii, cu toate sinergiile asociate. Prin filiala noastră NG Concept, oferim soluții durabile de depozitare, care să permită optimizarea costurilor și o mai bună gestionare a stocurilor prin punerea în comun a resurselor între clienți și operațiuni în aceeași locație.

Să proiectăm și să dezvoltăm împreună lanțul de aprovizionare.

La FM Logistic, controlăm și îmbunătățim impactul asupra mediului prin depozite ecologice, care îndeplinesc cele mai înalte standarde în materie de construcție ecologică, siguranță și calitate. Credem în versatilitate, pentru a satisface nevoile specifice ale clienților noștri (standarde, produse sensibile, etc.) într-un mod responsabil.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Să construim depozite proiectate ecologic

  În calitate de operator de top de servicii logistice, dorim o dezvoltarea sustenabilă. În majoritatea cazurilor, platformele consumă energie, producând în principal emisii de gaze și deșeuri. Suntem parteneri cu NG Concept pentru a proiecta și construi soluții de depozitare menite să optimizeze performanța energetică și operațională. Astăzi, operăm platformele viitorului cu impact pozitiv prin reducerea emisiilor de gaze și a deșeurilor. Sigur și sustenabil: așa vedem depozitele noastre multi-client și cu activităti multiple. Din 2012, noile noastre platforme sunt certificate cu HQE™ (High Environmental Quality) și LEED® (Leadership in Energy & Environmental Design). De asemenea, au fost clasificate ca „Locatie protejata” de FM Logistic Global.

  Contactează-ne
 • Reducerea costurilor prin partajarea resurselor din locație.

  Conceptul nostru de grupaj reunește fluxurile producătorilor cu bunuri compatibile pentru aceleași canale de distribuție. Prin crearea de sinergii în depozit și in transport, livrările către distribuitori și catre magazine sunt mai frecvente. Acest sistem va aduce beneficii și consumatorilor finali, deoarece garantăm produse mai proaspete, o calitate mai bună printr-un transport mai eficient. Conceptul de partajare a resurselor in depozit este, de asemenea, un mod mai durabil de deservire a lantului de aprovizionare . Această soluție de operare a depozitelor ne permite să reducem impactul CO2, așa încât anumite costuri logistice pot fi limitate sau scăzute.

  Contactează-ne
 • Un singur acoperiș și depozite responsabile pentru mai multe activități

  În platformele noastre comune, structurăm resursele sub un singur acoperiș pentru a oferi clienților o gestionare dinamică și flexibilă a echipelor și resurselor noastre în funcție de nevoie. Oferim depozitare și versatilitate, reunind clienți cu marfuri similare cu toate sinergiile asociate. Propunem soluții personalizate adaptate sezonului și vârfurilor de activitate, iar diversitatea metodelor noastre de stocare ne permite să îți ajutăm businessul să optimizeze și să reducă costurile. Gestionăm toate activitățile și fluxurile tale sub același acoperiș pentru a optimiza costurile și a garanta o soluție ideală a operațiunilor tale. FM Logistic a creat o sincronizare aprofundată a fluxurilor B2B si B2C pe platfomele sale. Soluțiile noastre de depozitare evoluează în funcție de nevoile tale pentru a eficientiza procesarea diferitelor fluxuri pentru canalul de distribuție.

  Contactează-ne

Ești interesat de soluțiile noastre de depozitare?

Cum îți pot ajuta soluțiile noastre de depozitare businessul să devină mai competitivă? Contactează-ne pentru a vedea cum te putem ajuta să faci față provocărilor de stocare!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?