Manipulare

Inovație | Expertiză | Internaţional

Soluțiile noastre pentru manipulare

Externalizarea gestionării are un impact pozitiv asupra productivității depozitelor și centrelor de distribuție. Ajută companiile să se concentreze asupra satisfacției clienților și să îmbunătățească relațiile, sporind eficiența, productivitatea și reducând întârzierile sau erorile.

La FM Logistic, protejăm integritatea bunurilor și sănătatea fizică și mentală a echipelor noastre. Ca lider în logistică, propunem soluțiile noastre de manipulare bazate pe monitorizare și îmbunătățire continuă.

De peste 50 de ani oferim soluții optimizate și performante, cum ar fi manipularea baxurilor și manipularea paleților, garantând siguranța și conformitate. Prin formare continuă și angajamentul echipelor noastre operaționale, FM Logistic oferă servicii de manipulare testate care îți oferă un avantaj competitiv și reduc costurile, promovând în același timp impactul pozitiv asupra mediului.

Alimentăm lanțul de aprovizionare prin puterea oamenilor noștri.

La FM Logistic, suntem orientați spre oameni și ne pasă mult de angajații noștri. Investim în echipamente ergonomice, automatizări și instruiri pentru a păstra sănătatea colaboratorilor noștri. De asemenea, oferim oportunități de muncă persoanelor aflate în dificultate. De exemplu, am dezvoltat propriile noastre structuri pentru a integra persoanele cu dizabilități. Dezvoltăm, de asemenea, programe de incluziune pentru a angaja șomeri sau tineri cu calificări reduse.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Tehnologii avansate și responsabile pentru a crește capacitatea de reacție a lanțurilor de aprovizionare

  Automatizarea în depozitare înseamnă utilizarea tehnologiei pentru a debloca productivitatea și a îmbunătăți calitatea. De exemplu, roboții colaborativi permit creșterea productivității în preluarea comenzilor în perioadele aglomerate, aspect crucial pentru termenele scurte de livrare asociate cu activitățile de comerț electronic. La FM Logistic, dezvoltăm tehnologii de ultimă generație și soluții de manipulare cu un nivel ridicat de execuție. Operațiuni precum gestionarea inventarului, preluarea comenzilor, completarea sau încărcarea și expedierea pot fi automatizate cu tehnologii avansate. Folosim o gamă largă de soluții, cum ar fi echipamente pentru inventariere, AGV-uri (vehicule autonome ghidate), AMR-uri (roboți mobili autonomi), navete pentru paleți, goods-to-man, cobots…

  Contactează-ne
 • Standarde internaționale de manipulare combinate cu o prezență locală puternică

  FM Logistic are un portofoliu echilibrat de clienți companii internaționale și locale din diferite sectoare. Implementăm soluții de manipulare care îndeplinesc standardele internaționale la scară globală, în beneficiul clienților noștri. Luând în considerare caracteristicile naționale și valorificând oportunitățile locale, ne-am adaptat modelul global la comunitățile și piața din Roamania. În calitate de furnizor de logistică de top, întreprindem acțiuni concrete conform strategiilor noastre, cum ar fi modelul FM Logistic de grupaj, între comercianții cu amănuntul și distribuitori. De asemenea, dezvoltăm vizualizarea stocului ca o tehnică globală de manipulare pentru uz local. Oriunde ne-am afla, acționăm local cu puterea unei companii globale.

  Contactează-ne
 • Acționăm pentru un viitor mai bun cu soluții sustenabile de manipulare

  În calitate de experți de prestigiu în logistică, avem prioritatea sănătății și siguranței operatorilor noștri și, prin urmare, îmbunătățirii condițiilor de muncă. Știm că activitățile de manipulare pot fi cauza multor tulburări musculo-scheletice. De aceea luăm măsuri constante pentru a reduce accidentele, preveni bolile profesionale și îmbunătăți condițiile de muncă.

  Sarcina de a pregăti comenzi implică mutarea și manipularea baxurilor. În acest scop am proiectat ERGOSKEL, un dispozitiv de asistență fizică, în parteneriat cu UTC – Universitatea de Tehnologie din Compiègne. Echipat cu un sistem mecanic, utilizatorul își păstrează libertatea de mișcare și iși poate folosi cunoștintele și îndemanarea in muncă, reducând în același timp cu 70% activitatea musculară a membrelor superioare și a spatelui.

  Mai mult decât atât, stivuitoarele sunt utilizate pentru mutarea baxurilor și a paleților de la camioane la rafturi și sunt pionul principal pentru a face lanțul de aprovizionare mai eficient. Acestea au emisii foarte reduse datorită funcționării lor în interior. Motoarele termice actuale folosesc în majoritate combustibili fosili iar stivuitoarele sunt alimentate cu baterii electrice. Pentru a studia alegerea corectă a energiei din punct de vedere al durabilității și condițiilor de lucru, FM Logistic și-a echipat depozitul din Franța, lângă Orléans, cu 54 de stivuitoare care funcționează cu combustibil pe baza de hidrogen.

  Contactează-ne

Studiile de caz ale clientului

Vedeți toate noastre Studii de caz

Te interesează serviciile noastre de manipulare?

Vrei să afli mai multe despre serviciile noastre de manipulare? Contactează-ne să vedem cum te putem ajuta să faci față noilor provocări!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?