Livrări către utilizatorul final

Multimodal | Sustenabilitate | Proximitate

Soluțiile noastre de livrare către utilizatorul final

Livrarea către utilizatorul final este un beneficiu cheie pentru companiile din întreaga lume. Indiferent dacă sunt în căutarea unor servicii de livrare mai eficiente sau doresc să ofere consumatorilor finali alternative, cum ar fi software-ul de livrare pe ultimul kilometru. Acest lucru este crucial și pentru loialitatea față de marcă. FM Logistic oferă soluții variate de livrare care permit companiilor să își crească cota de piață.

Serviciul de livrare dor-to-dor se dezvolta rapid datorită creșterii livrărilor între companii și consumatori (b2c), în special în comerțul electronic. Acest lucru crește provocările și impactul aglomerării traficului din cauza transportul de colete, a transportului expres către utilizatorii finali. FM Logistic înființează hub-uri de proximitate pentru mai mulți clienți și micrologistică și preferă vehiculele ecologice / hibrid pentru livrări. Aceste metode inovatoare permit înființarea locațiilor de depozitare mai mici sau aflate în apropierea centrelor orașelor, reduc rutele vehiculelor, in beneficiul clientilor și livrează bunuri într-un mod mai ecologic. Cu soluțiile de livrare de ultimă milă, FM Logistic are acces la toate centrele istorice și aglomerate ale orașului.

Să canalizăm schimbarea către un lanț de aprovizionare durabil bazându-ne pe alternative responsabile pentru livrarea ultimului kilometru.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Redu amprenta de carbon cu soluțiile noastre ecologice pentru ultima milă

  În calitate de furnizor de servicii logistice și transport de marfă, misiunea noastră este de a reduce impactul activităților noastre asupra mediului. Pentru a atinge acest obiectiv, oferim servicii de livrare pentru utilizatorii finali și ne concentrăm pe transportul multimodal pentru a reduce emisiile de CO2 cât mai mult posibil.

  Furnizăm servicii de distribuție grupată, de la hub-uri urbane, utilizând flota noastră ecologică și multimodală. Mizăm pe cele mai recente sisteme de management al transportului (TMS) bazate pe cloud pentru a grupa și a scurta rutele de transport, oferind clienților acces permanent pentru urmărire.

  Majoritatea flotei noastre sau a subcontractorilor noștri folosesc acum energii alternative, cum ar fi hidrogenul sau electricitatea. Ne ajutăm clienții să aleagă tipul optim de energie pentru transporturile lor pentru a reduce amprenta de carbon. În acest scop, oferim diferite tipuri de vehicule:

  • Metode de livrare ușoare : bicicletă de marfă, mers pe jos,
  • Tipul vehiculului : electric, H2, biocombustibil, multimodal – în funcție de traseu
  Contactează-ne
 • Crește rata de succes a livrărilor tale.

  În calitate de experți în logistică, îți punem la dispoziție soluții dedicate afacerii tale, de comerț electronic, pentru un lanț de aprovizionare unic, fără probleme. Îți ajutăm compania să devină mai competitivă și mai eficientă.

  Poți extinde oferta de livrare a coletelor la o opțiune mai largă de servicii pentru consumatori și poți îmbunătăți experiența clienților.Capabilitatile noastre logistice te vor deosebi de concurenta. În orice moment, poți urmări poziția mărfurilor tale în lanțul de aprovizionare, starea expedierii și dovezile de livrare (POD). Asigurăm o livrare excelentă către consumator și oferim mai multe puncte de predare. Livrăm și returnăm în aceeași ciclu pentru a reduce timpul de returnare. Ori de câte ori este posibil, șoferii noștri vor livra produsele pe jos la domiciliul consumatorului final sau în magazin. Soluțiile de livrare de ultimul kilometru permit acest lucru.

  Contactează-ne
 • Achiziție unică pentru soluția de ultimă milă, toate destinațiile, toate formatele

  Opțiunea Last mile este soluția unică pentru toate expedierile tale interne și internaționale. Fie că este vorba de dube cu atmosferă controlată, echipamente frigorifice, platforme sau camioane supradimensionate, avem opțiunea de transport potrivită printre partenerii noștri. Specialiștii noștri în logistică monitorizează condițiile pieței și capacitatea camioanelor pentru a găsi echipamentul potrivit nevoilor tale de transport. Fie că este vorba despre o livrare internațională, nicio comandă nu este prea mică sau prea mare pentru serviciile noastre de livrare pe ultimul kilometru

  Contactează-ne

Ești interesat de livrarea pe ultima milă?

Soluțiile noastre logistice de ultimă milă oferă afacerii tale un avantaj competitiv. Contactează-ne și vom găsi soluțiile potrivite pentru nevoile tale.!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?