Transport aerian și maritim

Global | Eficiență |De la un capăt la altul

Soluțiile noastre de transport aerian și maritim

Indiferent de nevoile tale, de la cele mai simple la cele mai complexe și provocatoare cerințe de transport aerian&maritim, FM Logistic oferă o varietate de soluții, pentru toate tipurile de transporturi interne și internaționale de mărfuri, te ascultăm și găsim soluțiile logistice care funcționează cel mai bine pentru tine. Serviciile noastre cu valoare adăugată sunt adaptate în funcție de locul și momentul în care ai nevoie de ele, pentru a optimiza timpul de tranzit, complexitatea și, bineînțeles, costurile.

Expedierea mărfurilor nu înseamnă doar transportul mărfurilor de la punctul A la punctul B. La FM Logistic, facem tot posibilul pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc bunurile la timp, de fiecare dată. Susținem activitățile noastre de transport maritim cu servicii cu valoare adăugată, cum ar fi gestionarea furnizorilor, raportarea emisiilor și vămuirea.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Eficiență sporită prin acoperire globală

  În calitate de experți în logistică, echipele noastre îți înțeleg nevoile și îți oferă soluțiile potrivite de transport aerian și maritim. Prin rețeaua noastră globală și relațiile strânse cu principalii transportatori, precum și experți specialiști în logistică din sectoare cheie din industrie, te ajutăm să îmbunătățești performanța și să reduci costurile.

  Contactează-ne
 • Expertiza vamală pentru a stimula dezvoltarea

  Creșterea globalizării înseamnă, de asemenea, o creștere a schimbului internațional de mărfuri. Serviciile de brokeraj vamal ale FM Logistic susțin creșterea globală a companiei tale. Experții noștri în domeniul vamal, aflați în întreaga lume, îți gestionează nevoile, reducând în același timp riscurile și costurile. Suntem furnizorul tău de încredere, utilizând o gamă largă de soluții pentru transport aerian și maritim de înaltă calitate și servicii vamale pentru a gestiona toate cerințele lanțului international de aprovizionare.

  Experții noștri se ocupa de diferite proceduri vamale pentru toate tipurile de operațiuni de depozitare:

  • Inspecție, măsurare, cântărire, sortare, ambalare, reambalare, depozitare, securitate.
  • Eșantionarea mărfurilor, inclusiv în scopuri de certificare.
  • Etichetarea conform cerințelor EAEU, inclusiv EAC și Data Matrix, utilizând propriile noastre soluții IT.

  Vă ajută să obțineți:

  • Certificate de conformitate, declarații de conformitate cu reglementările tehnice ale Uniunii Vamale
  • Certificate fitosanitare și veterinare
  • Serviciu de supraveghere pentru protecția drepturilor consumatorilor și a bunăstării umane
  • Deciziile de clasificare ale Serviciului Vamal
  Contactează-ne

Ești interesat de soluțiile noastre de transport aerian și maritim?

Vrei să îmbunătățești operațiunile de transport aerian și maritim pentru a face afacerea mai eficientă și mai competitivă? Contactează-ne și află cum te putem ajuta să găsești soluția corectă pentru aceste provocări!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?