Transport terestru

Sinergie/Moduri combinate/Sustenabilitate

Soluțiile noastre pentru transport terestru

În calitate de expert de logistică, FM Logistic oferă securitate și asistență pentru lanțul tău de aprovizionare. Oferim soluții de transport multimodal și terestru și logistică contractuală asociată. Compania ta beneficiază de transporturi terestre interne și transfrontaliere, servicii de transport rutier și feroviar, precum și de vămuire, logistică la fața locului și gestionarea fluxului fizic:

 • Soluțiile noastre de transport rutier oferă o calitate ridicată a transportului. De la servicii standard, cum ar fi transferurile de marfă pe distanțe scurte, transport pe distanțe lungi, transport în regim de camion parțial (LTL) sau în regim de transport complet (FTL) până la transporturi cu temperatură controlată și foarte securizate sau servicii specifice legate de activități de depozitare, oferim soluții pentru toate cerințele. Serviciile noastre se concentrează pe transportul intern, precum și pe distribuția externă pentru a satisface mai bine nevoile clienților.
 • Soluțiile noastre de transport feroviar oferă transport de marfă sigur, fiabil și ecologic pe calea ferată, fie în întreaga Europă, fie conectând Europa și Asia, spre vest și spre est, în LCL (transport în regim de încărcare parțială) sau FCL (ransport în regim de încărcare completă).

Echipele noastre de experți valorifică atât cunoștințele globale, cât și expertiza locală pentru a oferii clienților beneficiile excelenței operaționale. Indiferent de tipul de bunuri pe care vrei să le expediezi, poți avea încredere că vor ajunge în siguranță, la timp și în stare bună. Serviciile noastre de transport terestru oferă un avantaj competitiv real, optimizând totodată costurile și contribuind la un lanț de aprovizionare mai durabil.

Să acționăm pentru a reduce amprenta de carbon.

În anii 2000, echipele FM Logistic din Franța au dezvoltat o soluție comună pentru procesele de logistică și transport cu scopul de a reduce numărul de camioane pe drumuri.

Soluțiile noastre pentru tine

 • Soluții avansate pentru transport

  Ca parte a serviciilor noastre de grupare, livrăm transporturi de marfă standard de la 1 la 33 de paleți, oferind clientului posibilitatea să plătească doar pentru spațiul utilizat. Colectăm și livrăm către destinațiile și orele specificate. Bunurile grupate pot fi variate, cu dimensiuni și greutăți diferite. Punctele de colectare pot fi, de asemenea, dispersate. Prin urmare, adaptăm soluțiile de transport terestru la nevoile individuale. Pe scurt, grupajul constă în combinarea livrărilor diferiților furnizori pe o rută comună, reducând astfel costurile, impactul asupra mediului și frecventa livrarilor.

  În calitate de operator de top de servicii logistice și transport de marfă, avem expertiza necesară în serviciile de transport terestru și optimizarea costurilor. Instrumentele noastre flexibile de comunicare asigură un portal web clar și interfețe cu clienții. Toate acestea, împreună cu sprijinul echipei noastre operaționale, ne permit să satisfacem cele mai sofisticate nevoi de transport rutier și feroviar ale clienților noștri și să oferim soluții personalizate.

  Contactează-ne
 • Soluțiile noastre fiabile și accesibile de transport terestru pentru Drumul Mătăsii

  Furnizăm servicii de transport multimodal și de transport terestru (feroviar și rutier) pentru a crea o legătură trans-continentală între China și Asia de Sud-Est, Asia de Sud, Asia Centrală, Rusia și Europa, numită Drumul multimodal al Mătăsii.

  Indiferent de nevoile logistice ale companiei tale sau ale clienților tăi le îndeplinim într-un mod fiabil, eficient, sigur și ecologic. Oferim 2 plecări pe săptămână și conexiuni sigure către și din peste 32 de orașe din Europa și peste 40 de orașe din China.

  Principalele rute și timp de livrare:

  • Chongqing – Moscova 20 de zile
  • Chongqing – Malaszewicze 19 zile
  • Chongqing – Duisburg 20 de zile
  • Hanoi – Moscova 22 de zile
  • Hanoi – Paris 24 de zile
  • Hanoi – Madrid 28 de zile

  Toate produsele tale, de la produse medicale la produse cosmetice, sau ADR (Acordul internațional de transport rutier de mărfuri periculoase) … pot fi expediate. Redu costurile și termenele de livrare către și din Asia și Europa cu o soluție durabilă concepută pentru a genera impacturi pozitive.

  Contactează-ne
 • Parteneriat de încredere pe termen lung cu companii de transport internaționale și locale

  La FM Logistic, dorim ce este mai bun pentru clienții noștri. De aceea, lucrăm cu mai mulți subcontractori de încredere. Ei beneficiază de un program solid, bazat pe instruire regulată și actualizări privind politica noastră și specificul clienților. Organizăm periodic audituri și teste pentru a măsura și implementa un program de îmbunătățire, acolo unde este necesar. Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri preferați, ajutându-i să-și dezvolte și să-și îmbunătățească serviciile.

  Contactează-ne

Soluțiile noastre de transport terestru vă ajută să vă mențineți competitivitatea

Vrei să optimizezi operațiunile de transport terestru? Contactează-ne și vom găsi soluțiile perfecte pentru nevoile tale de transport terestru!

Soluții pentru lanțul de aprovizionare

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?