Fm logistic

La logique des transports urbain

Servicii de ambalare și asamblare

Aproape de operațiuni pentru o reacție optima.

FM Logistic vă oferă organizare completă pentru depozitare și servicii de ambalare ori diferențiere întârziată. Acest tip de organizare este important pentru viteza de reacție întrucât reduce distanțele, manipularea și costurile. Face de asemenea din FM Logistic liderul european pentru servicii de ambalare și un partener de încredere. 

În calitate de pionier și expert cu reputație în domeniul logisticii, punem la dispoziția clienților echipa noastră specializată, care va lua în considerare prioritățile dumneavoastră operaționale și financiare pentru a reduce timpul de ajungere pe piață și a asigura implementarea unei soluții integrate în strategia dumneavoastră de lanț de aprovizionare.

România în 2015:

Punctele noastre tari

Qualitative production tool as close as possible to your markets

Instrumente de producție de calitate înaltă în apropierea piețelor dumneavoastră.

La nivel internațional, ne asigurăm că toate țările în care activăm au aceleași standarde înalte și excelență operațională. Folosim tehnologii de ultimă generație și creăm instrumente inovative care să garanteze că produsele dumneavoastră își păstrează aceeași calitate ca atunci când ies pe poarta fabricii dumneavoastră. De asemenea garantăm o trasabilitate riguroasă, legând Sistemul de Servicii de Ambalare (CSM) cu Sistemul de Management al Depozitării (WMS).

Soluții adaptate lanțului dumneavoastră de aprovizionare

De la concepere la distribuție, soluțiile noastre sunt adaptate strategiei lanțului dumneavoastră de distribuție. Garantăm soluții de mare performanță pentru toate proiectele dumneavoastră, lucrând la nivel superior:

  • Stabilim parteneriate pe termen lung cu furnizorii noștri pentru a putea folosi cele mai bune tehnologii și inovații;
  • Stabilim cele mai bune practici și asigurăm fezabilitatea și calitatea produselor finite;
  • Controlăm liniile de producție prin intermediul instrumentelor IT dedicate.