Fundația FM
Fundația FM

Emmaus Défi susținut de grupul FM pentru campania sa de primăvară de combatere a excluziunii

Angajații grupului FM au răspuns la solicitarea Fundației FM și a partenerului său Emmaus Défi, participând la marea sa colecție de obiecte din companie.Au fost colectate…

Pe Septembrie 4, 2021

Angajații grupului FM au răspuns la solicitarea Fundației FM și a partenerului său Emmaus Défi, participând la marea sa colecție de obiecte din companie.
Au fost colectate 21 de paleți de obiecte mici în stare bună (textile, cărți, jucării, veselă, obiecte decorative etc.) pentru a le oferi o a doua viață.

Acțiunea, care a avut loc în perioada 3-28 mai, s-a concentrat pe site-urile din apropierea Parisului pentru a simplifica returnarea donațiilor către Emmaus Défi situat în arondismentul 19 din Paris. Stațiile de colectare au fost instalate la siturile Fontenay-Trésigny (77), Longueil-Sainte-Marie (60), Epaux-Bezu (02), Mormant (77), Ressons sur Matz (60), Château-Thierry (02) , precum și FM Logistic France (60) și FM Logistic Corporate de Roissy (95) și Phalsburg (57).

Donația a avut loc pe 29 iunie la Emmaus Défi și a fost orchestrată de echipele de transport de la FM Logistic, care au colectat paletele de la diferite locații și le-au repatriat la Paris.

Acestea vor fi sortate și vândute de site-ul de integrare Emmaus Défi *, care luptă împotriva excluderii. Asociația angajează 150 de lucrători în integrare, care sunt în principal foști fără adăpost.

Un exemplu excelent care combină solidaritatea și sponsorizarea abilităților pentru acest parteneriat!

Obiectele colectate pe Phalsbourg (57) nu au fost repatriate către Emmaus Défi din Paris, ci au fost donate local site-ului de integrare Assajuco Emmaus Sarrebourg pentru a participa la activitățile celor 80 de angajați ai lor în integrare.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?