Știri
Știri

FM Romania Freight Forwarding S.R.L, o nouă entitate comercială

Mai 2024 | Anunțăm divizarea strategică a activității de transport international către FM Romania Freight Forwarding S.R.L., pentru a servi mai bine clientii.

Pe May 7, 2024

Subscrisa, FM Logistic Corporate SAS, societate înregistrată în Franța, în ZI Rue de l’Europe, 57370 Phalsbourg, înregistrată la Registrul Comerțului din Metz sub nr. TI 452 228 596, reprezentată legal prin domnul Jean Christophe Machet în calitate de Președinte, acționar unic al FM România SRL (denumită în continuare „Societatea” sau „FM România”), o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legislația română, cu sediul social în Dudestii Noi, DN6 KM 570+190 Dreapta, județul Timiș, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/342/2004, număr unic de înregistrare RO16137692, reprezentată legal de Alexander Pavlov, în calitate de Director General

Prin prezenta vă informăm asupra intenției de începere al unui proces de divizare parțială prin care, o parte din patrimoniul FM România corespunzător liniei de activitate: servicii de transport rutier internațional („Activitate Transferată”) va fi transferată în mod universal către FM România Freight Forwarding S.R.L, o persoană juridică română nou creată, cu sediul social în Sat Dudeștii Noi, Comuna Dudeștii Noi, DN 6, KM. 570+190, DREAPTA, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/1396/2024 din 03.04.2024., număr unic de înregistrare 49877123, reprezentată legal prin Christophe Menivard în calitate de administrator (denumită în continuare „FM Freight Forwarding”), în calitate de societate beneficiară.

Prin implementarea divizării parțiale, activitatea constând în furnizarea de servicii de transport intern și servicii logistice integrate va fi menținută la nivelul FM România, în timp ce activitatea constând în furnizarea de servicii de transport rutier internațional va fi transferată către FM România Freight Forwarding. Astfel, în urma implementării procesului de divizare parțială, activitatea actuală a FM România va fi desfășurată de două entități juridice independente, parte a Grupului FM, FM România va continua să fie lider pe piața românească de servicii logistice de înaltă calitate și servicii de transport intern, în timp ce FM România Freight Forwarding se va concentra pe furnizarea de servicii unice, cum ar fi linii transfrontaliere lungi, controale vamale și de frontieră, bazându-se pe o rețea geografică extinsă de subcontractori.

Divizarea nu va afecta în niciun fel capacitatea FM România sau a FM Freight Forwarding de a-și îndeplini obligațiile față de partenerii lor de afaceri. Divizarea notificată va intra în vigoare la o dată care va fi anunțată ulterior, printr-o notificare viitoare.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?