Știri
Știri

FM și Urbantz oferă livrări urbane sustenabile în România

FM Logistic și Urbantz optimizează livrările urbane, care devin mai ecologice și mai transparente pentru clienți.

Pe Octombrie 12, 2023

FM Logistic și Urbantz colaborează din luna iunie pentru a gestiona împreună livrările urbane din București. Planul este ca până la finalul anului, soluția celor de la Urbantz să fie implementată la nivelul întregii țări.

Algoritmii avansați utilizați de Urbantz permit FM Logistic să realizeze o planificare optimizată pentru comenzile urbane. Concret, pentru a putea genera ruta cea mai eficientă și mai prietenoasă cu mediul înconjurător, aplicația prelucrează factori cruciali cum sunt datele de trafic ferestrele de timp de livrare, dar și capacitatea vehiculelor și a clienților. În plus, această soluție, oferă clienților posibilitatea de a vedea în timp real fiecare etapă a livrării, de la pregătire și expediere, până la tranzit și recepția finală.

Îmbunătățirea experienței clienților

Totodată, dispecerii FM Logistic au acum posibilitatea de a urmări în timp real comenzile și de a oferi clienților un interval de timp mult mai precis pentru livrare. De partea cealaltă, clienții primesc notificări de tipul mesajelor text cu aceste informații.

Experiența clienților este mult îmbunătățită prin faptul că la finalul procesului, FM Logistic furnizează dovada reală primită în timp real, cu ajutorul fotografiilor, a scanării documentelor și a semnăturilor digitale care pot fi încărcate facil în platformă.

“În acest moment, suntem foarte concentrați pe digitalizarea activității noastre de transport. Introducerea soluției digitale de la Urbantz în operațiunile noastre zilnice de transport a fost un real succes. Acum putem să ne planificăm eficient livrările urbane, să soluționăm mai rapid reclamațiile clienților, să măsurăm performanța transportatorilor și, cel mai important, să avem dovada livrării în timp real. Sustenabilitatea este esențială pentru noi, iar acest parteneriat cu Urbantz se aliniază perfect cu obiectivele noastre de a face fiecare livrare sustenabilă” – Lavinia Ștefan, director Transport FM Logistic România

“La Urbantz, îmbinăm inovația cu durabilitatea. Parteneriatul nostru cu FM Logistic subliniază acest angajament, ridicând experiența de livrare și abordând în același timp imperativele de mediu. Împreună, trasăm un viitor mai verde și mai eficient pentru livrările urbane în România.” Jonathan Weber, CEO Urbantz

Soluția Urbantz este parte a Powering 2030

Implementarea soluției Urbantz acoperă logistica urbană, automatizarea și robotizarea, dezvoltarea durabilă, transportul 4.0, dar și experiența clienților, adică toți pilonii planului de dezvoltarea strategică Powering 2030.

De altfel, FM România s-a implicat proactiv în direcția sustenabilității prin includerea unei furgonete electrice în flota sa încă de anul trecut, alte vehicule similare fiind pregătire pentru implementare în săptămânile următoare.

Descoperă soluția implementată în parteneriat cu Urbantz aici.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?