Fundația FM
Fundația FM

Un nou atelier „Ce este logistica?” în cadrul proiectului social al Fundației FM din Polonia

Reducerea restricțiilor Covid-19 a permis echipelor FM Logistic să își reia complet activitățile de proiect cu Fundația Independent Robinsons din Polonia. În 21 și…

Pe Septembrie 4, 2021

Reducerea restricțiilor Covid-19 a permis echipelor FM Logistic să își reia complet activitățile de proiect cu Fundația Independent Robinsons din Polonia. În 21 și 22 mai, două sesiuni de atelier „Ce este logistica?” au fost organizate pentru Robinson.

Vineri, 21 mai, angajații FM Logistic au mers la Centrul de Dezvoltare Profesională Krzywy Komin din Wroclaw pentru a întâlni tineri beneficiari ai Fundației Independente Robinsons, în timpul atelierelor organizate de aceștia.

Aceste întâlniri față în față au fost mult așteptate de tinerii beneficiari, precum și de angajații FM.

O altă întâlnire a avut loc sâmbătă, 22 mai, pe platforma FM Logistic din Tomaszów Mazowiecki. La rândul lor, echipele FM au organizat un alt atelier „Ce este logistica?” de data aceasta cu tânărul Robinson care venea din centrul Łódului.

Au fost două zile intense, dar pline de satisfacții.

CE ESTE UN ATELIER „CE ESTE LOGISTICA?”

Este o formulă inovatoare pentru descoperirea profesiilor logistice printr-un joc educativ și colaborativ.

Aceste ateliere reprezintă o parte importantă a programului „Stagiu sigur”, un program de responsabilizare și responsabilizare pentru tinerii aflați în plasament, condus în parteneriat de Fundația Independentă Robinsons și grupul FM din 2017.

Acest program se repetă în fiecare an datorită primirii pozitive a inițiativelor pro-sociale de către conducerea FM Logistic Central Europe, implicării angajaților FM și a partenerului lor Fundația Independentă Robinsons și sprijinului financiar al Fundației FM.

În iulie, mai multe dintre echipele FM vor găzdui stagiari ca parte a programului de stagii sigure, care se află la cea de-a 5-a ediție!

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?