Fundația FM
Fundația FM

Uniți pentru #GivingTuesday2023

Fundația FM a fost din nou implicată în Giving Tuesday 2023, cu 54 de platforme din 11 țări care au ajutat peste 6.000 de beneficiari.

Pe Ianuarie 15, 2024

Giving Tuesday este o mișcare anuală de generozitate la nivel mondial. Aceasta are loc după Ziua Recunoștinței, la sfârșitul lunii noiembrie, ca răspuns la frenezia de Black Friday și Cyber Monday. A început în 2012 în Statele Unite, iar în prezent este prezentă în peste 100 de țări. Adevărata sa rațiune de a fi este să încurajeze și să celebreze dăruirea, angajamentul și solidaritatea în întreaga lume, astfel încât societatea să devină conștientă de importanța de a dărui și de a se uni pentru a se ajuta reciproc.

Pentru Fundația FM, acesta este un eveniment anual care nu poate fi ratat. Și în acest an, datorită angajamentului angajaților FM Logistic, a fost organizat un număr mare de acțiuni pentru a strânge diferite bunuri.

Donație de cutii de lapte pentru 3 ONG-uri care se ocupă de copii nevoiași. În cultura locală, această băutură este considerată o sursă esențială de nutrienți, contribuind la dezvoltarea fizică și cognitivă a copiilor.

Copiii de la orfelinatul Litoměřice au confecționat coronițe de Advent pentru angajații FM Logistic din Lovosice. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a finanța o activitate externă.

Colectarea și donarea de rechizite, jucării, echipament sportiv și îmbrăcăminte pentru asociațiile pe care le sprijinim în jurul sediilor noastre din Delhi, Mumbai, Pune și Bangalore.

Numeroase inițiative de solidaritate (12), inclusiv prăjituri pregătite de echipa FM Fresh din Mszczonów, strângere de fonduri pentru copilul cu handicap al unuia dintre angajații noștri și inițiative comune cu clienții noștri, inclusiv vânzarea de mobilier.

Donarea de sânge, colectarea de jocuri pentru bătrâni și, mai presus de toate, timp petrecut împreună într-o instituție pentru bătrâni sau persoane cu dizabilități și implicarea în orfelinatul cu care lucrăm.

Jucăriile au fost strânse și donate la două organizații locale pe care le sprijinim, ceasurile au fost reparate pentru a sprijini un eveniment festiv, iar echipamentul sportiv a fost colectat și donat la Emmaüs Défi, pe care o sprijinim și noi.

Colectarea și donarea de jucării și îmbrăcăminte pentru SOS Copii, o organizație caritabilă pe care o susținem. Angajații au fost deosebit de generoși, iar copiii au fost evident încântați.

Colectarea de haine și strângerea de fonduri pentru organizația Huong La Charity House, care are grijă de orfani și copii ale căror familii se află în situații foarte precare.

Târg de solidaritate de Crăciun pentru asociația La Casa de Aarón, colectare de alimente și haine pentru mai multe asociații, colectare de haine, alimente și articole de primă necesitate pentru Crucea Roșie, cu o plimbare de solidaritate la care au participat aproximativ o sută de persoane.

Coordonarea campaniei “Dăruiește o carte, schimbă povestea unui copil”, în cadrul căreia au fost colectate peste 50 de cărți pentru copiii de la școala primară a partenerului nostru, Concordia.

Colectarea de jucării și echipamente sportive în numele Emmaüs Défi, organizația caritabilă pe care o susținem, precum și numeroase inițiative locale pentru Secours Populaire și Crucea Roșie, de exemplu.

Giving Tuesday este o acțiune susținută de Fundația FM în ceea ce privește domeniile incluziunii sociale și al copiilor. Cu toate acestea, sediile noastre au fost libere să desfășoare acțiunea pe care o aleg în domeniul care le mobilizează.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?