Fm logistic

La logique des transports urbain

Politica de confidențialitate

La FM Logistic, respectăm intimitatea utilizatorilor ori de câte ori procesăm datele acestora. Prezenta Politică de confidențialitate precizează cine colectează, procesează și utilizează datele personale pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru, tipurile de date pe care le colectăm despre dvs., modul în care utilizăm datele respective și drepturile dvs. în legătură cu utilizarea de către noi a datelor personale.

 

Ce înseamnă date personale?

Datele „personale” reprezintă toate informațiile prin intermediul cărora o persoană poate fi identificată direct sau indirect. De exemplu, un fișier cu date structurate care conține numele întreg al persoanei se încadrează în categoria datelor personale, deoarece persoana poate fi direct identificată pornind de la informația respectivă. Detaliile care pot fi utilizate pentru a identifica o persoană indirect (cum ar fi un număr de înregistrare, numărul de telefon sau o poză) sunt de asemenea considerate date personale.

Există legi speciale care reglementează procesarea și reținerea acestui tip de informații.

Tipurile de date pe care le putem colecta de la dvs. includ numele, adresa/adresele poștale, adresa/adresele de e-mail, numărul/numerele de telefon și istoricul de navigare.

 

Cine colectează, procesează și utilizează datele dvs.?

Atunci când accesați site-ul nostru web, datele dvs. personale sunt colectate, procesate și utilizate de FM Logistic Corporate SAS, ZI Rue de l'Europe, 57370, Phalsbourg, Franța (controlorul de date) și/sau de furnizori terți care întrețin și susțin site-ul nostru web.

 

De ce procesăm și/sau utilizăm datele dvs. personale?

Procesăm datele pe care le colectăm în următoarele scopuri:

Pentru a ne respecta obligațiile contractuale (în baza legalității).

Pentru a ne urmări interesele legitime.

  • Pentru a efectua analize statistice.
  • Pentru a măsura traficul pe site.

Cum vă acordați consimțământul?

În anumite circumstanțe, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a colecta, procesa și/sau utiliza datele dvs. personale.

Avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a instala module cookie pe dispozitivul dvs. și pentru a colecta, procesa și utiliza informațiile pe care le partajați cu noi prin intermediul formularului de „Contact” în vederea procesării procesării solicitării dvs.

Vă puteți modifica preferințele de consimțământ pentru oricare dintre activitățile descrise mai sus, în orice moment. Puteți refuza ca noi să vă folosim datele personale.

 

Cine primește datele dvs.?

Colectăm datele dvs. în scopuri de relații cu clienții interni și exclusiv în astfel de scopuri.

Partajăm datele personale pe care le colectăm despre dvs. atunci când utilizați serviciile noastre numai cu următorii terți:

subcontractori spre care externalizăm anumite servicii.

Partajăm date personale cu alți terți numai dacă acest lucru este impus prin lege (cum ar fi un tribunal sau o autoritate judecătorească), dacă sunteți de acord ca noi să partajăm datele sau dacă acest mod de partajare a datelor este permis de lege.

 

Cum păstrăm datele?

Păstrăm datele în baza noastră de date de prospectare activă, timp de trei ani de la cel mai recent contact cu dvs.

Orice date pe care trebuie să le păstrăm din motive legale sunt păstrate pe perioada prevăzută de lege.

 

Unde procesăm datele dvs.?

Noi și/sau anumiți destinatari ai datelor dvs. (conform descrierii de mai sus) pot fi situați în afara Spațiului Economic European (în China, Brazilia, India și Vietnam).

Prin urmare, datele dvs. personale pot fi procesate în țări care nu oferă garanții suficiente conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Vă asigurăm că datele dvs. vor fi protejate prin garanțiile corespunzătoare în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile în Europa.

Drepturile dvs.?

Conform legii, aveți dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de a șterge, dreptul de a obiecta, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la restricționarea procesării datelor dvs. personale.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți un mesaj ofițerului nostru de protecție a datelor la următoarea adresă, explicând clar natura solicitării: dpo@fmlogistic.com.

Din motive de securitate și prevenire a fraudelor, trebuie să ne oferiți o dovadă a identității alături de solicitarea dvs. Vom distruge dovada identității odată ce solicitarea a fost procesată.

Dacă considerați că vă încălcăm drepturile, vă rugăm să ne contactați mai întâi pe noi. Dacă răspunsul nostru nu vă satisface, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

 

 Modificări la Politica de confidențialitate

E posibil să aducem modificări Politicii de confidențialitate pentru a reflecta îmbunătățirea serviciilor noastre, de exemplu, în cazul în care introducem tehnologii noi sau lansăm servicii noi. Vă vom anunța în prealabil înainte de a opera orice modificări la Politica de confidențialitate.