Fundația FM
Fundația FM

Atelier de securitate cibernetică la Concordia

Vizita la Concordia a avut ca scop donarea unor tablete FM Logistic și susținerea unui atelier de securitate cibernetică.

Pe Ianuarie 19, 2023

La finalul anului trecut, o parte a echipei FM Logistic implicată în proiectul „Logistica unei vieți independente pentru tinerii dezavantajați“ i-a vizitat pe tinerii beneficiari de la Școala de Meserii Concordia.

În cadrul vizitei, echipa Concordia a primit mai multe tablete care vor fi utilizate în lucrul cu tinerii, în cadrul orelor de curs sau a celor de dezvoltare personală.

Totodată, tinerii beneficiari au luat parte la un scurt atelier de securitate cibernetică în care au aflat care sunt pericolele la care se expun în mediul online, cum le pot recunoaște și cum pot preveni pierderea identității sau a datelor bancare în lumea virtuală.

Proiectul „Logistica unei vieți independente pentru tinerii dezavantajați“,  derulat de FM Foundation și Organizația Umanitară Concordia, și-a propus să asigure dezvoltarea pregătirii profesionale și a abilităților de viață independentă pentru tinerii aflați în dificultate socială și proveniți din sistemul instituționalizat.

Cei 33 de tineri beneficiari ai proiectului participă, pe lângă cursurile de formare în meseriile de patiser, bucătar, ospătar și horticultor, și la ateliere de educație financiară, limba engleză, dezvoltare personală și de dezvoltare a abilităților pentru o viață independentă.

Proiectul finanțat de FM Foundation se apropie de final.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?