Fundația FM
Fundația FM

Lansare reușită pentru parteneriatul Emmaüs Défi / FM!

Există multe sinergii de explorat între activitățile lui Emmaüs Défi, profesiile și abilitățile echipelor grupului FM Logistic și misiunea Fundației FM. Așa a luat…

Pe Septembrie 4, 2021

Există multe sinergii de explorat între activitățile lui Emmaüs Défi, profesiile și abilitățile echipelor grupului FM Logistic și misiunea Fundației FM. Așa a luat naștere parteneriatul dintre Emmaüs Défi și grupul FM Logistic.

Aproximativ douăzeci de angajați ai FM Logistic s-au oferit voluntari să se implice în acest parteneriat, au fost invitați la reuniunea de lansare a evenimentului de sponsorizare desfășurată marți, 19 ianuarie la Emmaus Défi din Paris.

Nucleul unui parteneriat durabil se bazează pe colaborarea dintre resursele umane, precum și pe schimbul de know-how și know-how.

Pentru a crea aceste legături, Emmaus Défi și Fundația FM au organizat această întâlnire. Unii dintre angajații companiei au putut să viziteze site-ul Emmaus Défi din Paris și să discute cu echipele diferitelor programe: Chantier d’insertion, Équipage și Banque Solidaire de l’Equipement. Această vizită le-a permis să-și înțeleagă mai bine acțiunile și nevoile.

A fost un succes, cu schimburi concrete și operaționale, care au făcut deja posibilă avansarea în colaborări frumoase:

  • stabilirea sponsorizării depozitării și transportului
  • organizarea de sponsorizări de abilități care mobilizează expertiza angajaților FM Logistic pentru a permite Emmaus Défi să-și eficientizeze procesele logistice, să-și îmbunătățească gestionarea riscurilor sau să-și optimizeze costurile
  • planificarea vizitelor pe site-urile FM Logistic de către beneficiarii Emaus Défi, ceea ce poate duce la coaching personalizat într-un cadru profesional de către tutorii companiei.

Implicarea angajaților FM Logistic și entuziasmul echipelor Emmaus Défi promit un parteneriat eficient, impactant și durabil, al cărui scop este de a pregăti oamenii în situații de excludere cât mai mult posibil pentru o reîntoarcere la muncă și o viață mai bună.

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?