• Locuri de muncă în copacking

  Agent administrativ Copacking, Operator Copacking, Manager stoc Copacking, Manager clienți Copacking

Alătură-te departamentului nostru de copacking!

FM Logistic realizează toate etapele procesului de copacking: de la proiectarea și pregătirea ambalajelor, prin producție și paletizare, până la testarea transportului și lansarea de noi linii de producție. Oferta noastră include etichetarea, laminarea, etanșarea, bandarea, reambalarea, repaletizarea și proiectarea și pregătirea tuturor formelor de ambalaje promoționale și de afișare.

Obiectivul echipelor de copacking este de a conduce structura de ambalare. În acest scop, misiunea lor este:

 • Gestionarea funcțional a activităților de copacking pe platforme
 • Coordonarea activităților de Dezvoltare / Studii / Proiecte / Operațiuni
 • Asigurarea evoluției activității în raport cu piața / evoluțiile tehnice / strategia companiei
 • Definirea și achiziținarea de linii de producție

Locuri de muncă în Co-Packing

Aplică acum

Ce este un Copacking Manager în departamentul nostru?

Sarcina principală a managerului de copacking este organizarea și securizarea activităților de ambalare pentru clienții majori de produse. El/ea conduce echipele, se asigură că resursele umane și cele materiale sunt optimizate și că sunt respectate calitatea, costurile și termenele. Mereu în căutare de noi tehnologii și soluții noi, el/ea dezvoltă noi procese. Ambalarea este un sector care funcționează pe bază de licitații. Prin urmare, este esențial să fii din ce în ce mai eficient, mai creativ și mai disponibil.

Ce face Operatorul Copacking?

Operatorul copacking efectuează operațiuni manuale (sortare, etichetare, manșonare, asamblare și operare mașină) pe liniile de ambalare. Aceste sarcini variate sunt esențiale pentru circuitul de distribuție a mărfurilor.

Ce este un manager de producție?

Managerul de productie organizează și garantează executarea activitatilor de ambalare. El/ea conduce echipe de 50 până la 100 de persoane și se asigură că resursele umane și cele materiale sunt utilizate cât mai eficient posibil și că sunt atinse obiectivele de calitate, cost și termen limită.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alaturi unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?