• Locuri de munca în depozit

  Stivuitorist, Manipulant mărfuri, Responsabil depozit, Gestionar depozit, Manager de stoc, Șef de echipă...

Alătură-te departamentului nostru de depozitare

Serviciile noastre de depozitare și manipulare se bazează pe o rețea teritorială constituită pentru a sprijini clienții noștri cât mai aproape de nevoile acestora. De la proiectare la management, platformele noastre sunt certificate pentru a gestiona toate produsele, chiar și cele mai solicitante. Abordarea multi-client si multi-activitate, garantează flexibilitatea si optimizarea proceselor și a costurilor. Datorită sistemelor IT puternice, performanța serviciilor noastre este monitorizată în mod regulat și strict: îmbunătățirea continuă a acesteia este astfel garantată.

Locuri de muncă în depozit

Aplică acum

Care sunt sarcinile unui stivuitorist?

Stivuitoristul efectuează operațiuni de manipulare și pregătire comenzi. De asemenea, el/ea este responsabil pentru conducerea mașinilor autopropulsate echipate cu calculatoare de bord în conformitate cu codul rutier, regulile de siguranță, regulamentele interne și specificațiile clienților. El/ea este responsabil pentru procesele de afaceri, procedurile de operare, abordarea calității și valorile companiei. Stivuitoristul descarcă și depozitează mărfuri, în timp ce pregătește comenzi și expediază mărfuri, controlează și participă la inventariere și asigură întreținerea, monitorizarea, raportarea și alertarea.

Care sunt sarcinile unui şef de echipă?

Şeful de echipă conduce o echipă operațională de 10 până la 30 de persoane, conduce și optimizează managementul resurselor umane, controlează buna desfășurare a operațiunilor și monitorizează aplicarea procedurilor și instrucțiunilor de siguranță.

Cum arată o descriere a postului de manager de inventar?

Managerul de stoc (numit și Manager de inventar) coordonează toate operațiunile computerizate și fizice pentru a contribui la gestionarea optimă a stocurilor prin conducerea unei echipe, în conformitate cu specificațiile clienților, reglementările interne, regulile de siguranță, procesele de afaceri, procedurile de operare, abordarea calității și valorile companiei. El/ea este deci responsabil cu gestionarea stocurilor, tratarea anomaliilor sau neconformităților, gestionarea spațiului de lucru și efectuarea inventarelor.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alături unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?